To je to što me zanima!

Svestrani komad: Blejzeri su postali haljine i kombinezoni

Ako želite klasiku s kojom ne možete pogriješiti, birajte crne varijante, a ako želite biti u centru pažnje, tu su jarke boje u kojima ćete zablistati. Na tržištu su ove proljetne sezone dostupni u mnoštvu varijanti
Vidi originalni članak

Oversized sakoi postali su pravi modni hit među ženama koji se može iskombinirati i na haljine i na hlače. Kad je u kombinaciji s mini haljinom, sako je obično “pojede”. Zato, u situacijama kad je on zakopčan, haljinu ni ne vidite. Žene koje uživaju eksperimentirajući s modom počele su dodavati remenje na oversized sakoe kako bi istaknule struk, pa smo spontano prihvatili blejzere u službi haljine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako su se počeli i nositi - idealni za dnevne i večernje varijante, lako su postali haljine, a čak i kratki kombinezoni koji čine cijelu odjevnu kombinaciju. Izgledaju poslovno, ali i elegantno, a mogu se nositi i na ravnu obuću, na čizme, kao i na visoke pete.

IDEALNO ZA PROLJEĆE Povratak osamdesetih: Rezani sako nosi se na široke traperice

Ako želite klasiku s kojom ne možete pogriješiti, birajte crne varijante, a ako želite biti u centru pažnje, tu su jarke boje u kojima ćete zablistati. Na tržištu su ove proljetne sezone dostupni u mnoštvu varijanti, pa ih možete pronaći s dugim rukavima, kao i bez rukava.

Neki su krojeni i s otvorom na leđima, pa su odlični za svečanije večernje prigode, kao što su eventi, odlazak u svečani restoran ili rođendanski party. Blejzer-haljine sežu najčešće do iznad koljena, a dostupne su i kao mini haljine. Ističu noge, a na hladnije dane kombinirajte ih s najlonkama ukrašenima uzorkom za razigrani dojam.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare