To je to što me zanima!

Svijetle boje i ležerni krojevi za posljednje sunčane dane jeseni

Kombinacija suknji i čizama s visokim potpeticama idealna je za jesenski đir. Za posljednje sunčane dane, zagrebačke fashionistice odlučile su se za kombinacije svijetlih boja i ležernih krojeva
Vidi originalni članak

Ovo razdoblje babljeg ljeta je idealno za kombiniranje ljetnih komada odjeće sa zimskima, pri čemu se stvaraju moderne igre slojeva i tekstura. Novi trendovi su, osim u svijetlim bojama, prisutni u kombinacijama suknji i čizama s visokom potpeticom te širokih nogavica u kombinaciji s ravnim cipelama ili tenisicama.

- Zadnje dane babljeg ljeta htjela sam uživati u čizmama koje su za suho vrijeme, prije nego što se ubacim u hunterice, dok sam ostatak kombinacije složila po čizmama - rekla nam je glumica i scenaristica Jelena Veljača. Odvjetnica Ana Olivari kaže kako su svijetlozelena i ružičasta idealna kombinacija za prekrasan jesenski sunčani dan koji podsjeća na proljeće. 

Rita Rumora, studentica komunikacijskog managementa:

Nosim šešir i sako Zara, hlače H&M i Adidas tenisice. Tu kombinaciju sam odabrala jer mi je ovaj sako jedan od favorita jeseni, sviđaju mi se njegova trendy naglašena ramena.

Ana Olivari, odvjetnica:

Nosim vestu i haljinu Zara, čizmice H&M i remen-torbicu Gucci.

Danira Senjak, inženjerka elektrotehnike:
Nosim kaput Mohito, majicu Naf Naf, suknju Pull&Bear, torbu Hermes i čizme Zara.

Jelena Veljača, glumica i scenaristica:
Nosim vintage baloner Burberry, haljinu Philosophy di Lorenzo Serafini, čizme Tamara Mellon i torbu hrvatskog dizajna Mariposa.

Rea Štambuk, studentica modnog managementa i marketinga:
Nosim jaknu, hlače i cipele Sisley, majicu Bershka i & torbu Other Stories.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • black_cat 01.11.2017.

    čudi me da reporter nije odabrao neku trgovkinju zgodnog modnog izričaja.....ne znam za vas, ja ne bi htjela da me na sudu netko brani tko fura ove bijele kurtonke...

  • pernica 31.10.2017.

    sve su mlade i vitke pa im sve super stoji, najbolje su im sunčane naočale

  • 30.10.2017.

    Samo te cizme visoke-ostalo 0bodova.😑

Komentiraj...
Vidi sve komentare