Lifestyle

Komentari 112

Svijetle boje i ležerni krojevi za posljednje sunčane dane jeseni

Svijetle boje i ležerni krojevi za posljednje sunčane dane jeseni

Kombinacija suknji i čizama s visokim potpeticama idealna je za jesenski đir. Za posljednje sunčane dane, zagrebačke fashionistice odlučile su se za kombinacije svijetlih boja i ležernih krojeva

Ovo razdoblje babljeg ljeta je idealno za kombiniranje ljetnih komada odjeće sa zimskima, pri čemu se stvaraju moderne igre slojeva i tekstura. Novi trendovi su, osim u svijetlim bojama, prisutni u kombinacijama suknji i čizama s visokom potpeticom te širokih nogavica u kombinaciji s ravnim cipelama ili tenisicama.

- Zadnje dane babljeg ljeta htjela sam uživati u čizmama koje su za suho vrijeme, prije nego što se ubacim u hunterice, dok sam ostatak kombinacije složila po čizmama - rekla nam je glumica i scenaristica Jelena Veljača. Odvjetnica Ana Olivari kaže kako su svijetlozelena i ružičasta idealna kombinacija za prekrasan jesenski sunčani dan koji podsjeća na proljeće. 

Rita Rumora, studentica komunikacijskog managementa:

Nosim šešir i sako Zara, hlače H&M i Adidas tenisice. Tu kombinaciju sam odabrala jer mi je ovaj sako jedan od favorita jeseni, sviđaju mi se njegova trendy naglašena ramena.

Ana Olivari, odvjetnica:

Nosim vestu i haljinu Zara, čizmice H&M i remen-torbicu Gucci.

Danira Senjak, inženjerka elektrotehnike:
Nosim kaput Mohito, majicu Naf Naf, suknju Pull&Bear, torbu Hermes i čizme Zara.

Jelena Veljača, glumica i scenaristica:
Nosim vintage baloner Burberry, haljinu Philosophy di Lorenzo Serafini, čizme Tamara Mellon i torbu hrvatskog dizajna Mariposa.

Rea Štambuk, studentica modnog managementa i marketinga:
Nosim jaknu, hlače i cipele Sisley, majicu Bershka i & torbu Other Stories.

Najčitaniji članci