To je to što me zanima!

Tajna savršene pizze i deserti za pola sata u Skuhatćute

U novom broju magazina Skuhatćute potražite najbolje recepte za savršenu pizzu i saznajte kako pripremiti senzacije od voća, čokolade, lisnatog tijesta ili keksa
Vidi originalni članak

Na natjecanju u Prelogu hrvatski majstori pizze otkrili su male tajne pripreme savršenog tijesta i nadjeva. U novom broju Skuhatćute donosimo i neodoljive deserte za koje ne treba puno muke - tek pola sata pripreme dovoljno je za senzacije od voća, čokolade, lisnatog tijesta ili keksa. 

U Momićima smo skupili tradicionalne recepte koji se prenose s koljena na koljeno. Brujet, raštika na liske i divlja patka samo su neki od neretvanskih specijaliteta koje donosimo.     

Kod kralja tartufa - Zigantea saznali smo da tartufi najbolje dolaze do izražaja ako se kombiniraju s jednostavnim jelima poput jaja ili tjestenine. 

Tu su i recepti za zdrave delicije od mrkve, a iz naše tvornice trikova izašle su i maštovite ideje s jabukama.  

Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Andrija123 06.10.2014.

    Pizza mi je moram priznati stvarno najdraže jelo:) Obožavam jesti pizzu!!!!

  • VlatkaHunjet 04.10.2014.

    nema nesavršene pizze

  • Faxton 03.10.2014.

    Sve mi od hrane s vremenom dosadi, al pizza ne može nikako

Komentiraj...
Vidi sve komentare