To je to što me zanima!

Tajna uspješnog braka prema Žuži: Seks, kuhanje i čuvanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nije potrebno razvoditi se, smatra Žuži Jelinek, već od prvoga čovjeka stvoriti muža kojega treba paziti, njegovati, dobro mu kuhati i ne zaboraviti na dobar seks
Vidi originalni članak

- Uzmi si prvoga čovjeka i od njega stvori muža. U prvom redu, pruži mu lijepi seks i onda možeš odmah tražiti da bude dobar i nježan. Eto, sama si stvori dobroga muža. Potrebno je dobro mu kuhati, dobro mu speglati i čuvati ga - izričita je Žuži o tajni uspješnog braka.  

O darivanju za Dan žena kaže:

- Moj muž je divan čovjek. On je sudac, ali ima slabu plaću tako da si on ne može puno priuštiti, a ja niti ne očekujem od njega da mi kupuje puno. Ako mi donese 10 ruža, to je čudo. Jako sam sretna i zadovoljna - ispričala je Žuži. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Zeleni_Zub 08.03.2014.

    Savjeti ove pra pra pra sponzoruse su neprocjenjivi

  • ivanchica59 08.03.2014.

    a koji bi ona savjet sebi mogla dati?

  • purgerica prva 08.03.2014.

    Treće pitanje u anketi kaže: Uspješan odnos zasniva se na poštivanju, uvažavanju, iskrenosti i povjerenju, a ne na čišćenju. Sa svime se slažem a to kaže i Žuži sam u kraćoj verziji. Jedino ovo: . . a ne na čišćenju . . !!! kaj, može se živjeti u svinjscu? I te kako je bitno živjeti u urednome i čistome, meni kao ženi, vrlo bitno. Pitanje je samo da li sve stignem sama? Ne, veće poslove, ne, platim 30 kn za 3-4 sata i svi zadovoljni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare