To je to što me zanima!

Tanku i slabu kosu jača domaća maska od kvasca ili avokada

Za hranjivu masku od avokada bit će vam potreban zreli avokado, žličica maslinovog ulja, žličica meda i jaje. Miješajte sve sastojke dok smjesa ne postane glatka. Nanesite masku ravnomjerno na kosu
Vidi originalni članak

Ova maska pogodna je za sve tipove kose, a posebno je dobra za tanke i slabe vlasi. Ona potiče rast i kosi daje lijepi, zdravi sjaj. Priprema je vrlo jednostavna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maska od kvasca

Pomiješajte žlicu mlijeka sa žličicom meda pa u to dodajte 20 grama svježeg ili pola vrećice od 7 grama suhog kvasca. Ostavite na toplom mjestu oko 20 minuta pa nanesite na čistu, vlažnu kosu, a može se staviti i na neopranu.

Glavu potom omotajte plastičnom folijom ili najlonskom vrećicom pa zamotajte sve u topli ručnik. Ostavite masku tako sat vremena, a možete i dva, tri sata. Na kraju kosu isperite vodom. Ukoliko ste masku stavljali na neopranu kosu, tada je operite šamponom.

U ovu masku možete dodati malo ricinusovog ili maslinovog ulja, prenosi Atma.

Donosimo vam još dvije maske koje potiču rast i kosi daju sjaj.

DOVOLJNO JE DVA PUTA GODIŠNJE Isprobali smo šišanje vrućim škarama: Kosa tako manje puca i dulje ostaje zdrava i sjajna

Maska od aloa vere za rast

Ovaj hranjivi pakung čini kosu glatkom i potiče njezin rast. Potrebni su vam list aloe vere i čajna žličica bademovog ulja. Razrežite list aloe vere po sredini pa ga nasjeckajte i umiješajte bademovo ulje. 

Nanesite smjesu na kosu i glavu omotajte plastičnom folijom ili vrećicom. Ostavite oko 20 minuta pa isperite kosu toplom vodom.

ANTI-AGE NJEGA Kako i kada koristiti serum: Sadrži visoku koncentraciju sastojaka koji dubinski njeguju

Maska od avokada za sjaj

Za ovu hranjivu masku bit će vam potrebni zreli avokado, žličica maslinovog ulja, žličica meda i jaje. Miješajte sve sastojke dok smjesa ne postane glatka. Nanesite masku ravnomjerno na kosu od korijena do vrha.

Ostavite da odstoji oko 20 minuta dok se maska ​​upije. Isperite toplom vodom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare