To je to što me zanima!

Tata ga je ostavio s 12: Snima i djecu uči popravljati sve živo

Nakon što je odrastao bez oca, te iako sada ima svoju djecu, Rob Kenny nije zaboravio kako je to kada nemaš koga pitati kako provjeriti ulje u automobilu ili zavezati kravatu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Pročitajte i ovo: Kreativnost u doba korone: Za unuka je izgradio 'vlak smrti'

Roba Kenneyja otac je napustio kada je imao 12 godina. Odrastajući, Amerikanac nije imao koga pitati kako će zavezati kravatu, sastaviti policu ili zamijeniti gumu na automobilu. Iako ima obitelj i svoju djecu podučava ovakvim stvarima, ne može prestati misliti na dječicu koja, baš poput njega, odrastaju bez oca.  

POGLEDAJTE VIDEO: Otac petorki otkriva trikove u organizaciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako bi im ponudio mjesto na kojem mogu pronaći odgovore i savjete u takvim situacijama, kreirao je kanal na YouTubeu i nazvao ga 'Tata, kako ću'. U video tutorijalima pokazuje svoje tajne koje će mladima olakšati razne kućanske poslove i zahvate - i nije samo ograničen na muške poslove - podučava ih kako se peglaju haljine i košulje, ali i kako će najlakše odčepiti odvod te postaviti policu na zid.

POGLEDAJTE ROBOV VIDEO: 

U samo mjesec dana koliko prikupio je više od milijun pratitelja, a na njegove objave nije ostao imun ni Chris Hart. On je Robovu priču objavio na svom Facebooku, a njegov je post podijeljen više od 610 tisuća puta te je prikupio 318 tisuća lajkova. 

U svojim videima govori o svim mogućim problemima koje biste htjeli pitati svog tatu pa djeca koja odrastaju bez očeva tu mogu pronaći odgovore na svoja pitanja. 

- Ne znam ovog čovjeka, ali ja sam se odmah pretplatio na njegov kanal. Kakav divan, nesebičan pothvat. Ovakve priče vraćaju vjeru u ljude - ovim je riječima Chris završio svoj post na Facebooku. 

Oduševljen reakcijom ljudi, Rob je pak nedavno objavio video zahvale. 
- Mislio sam si, ma samo ću snimiti video zahvale, ali danas su me obuzele emocije. Uzdrmale su me vaše nevjerojatne priče koje ste podijelili sa mnom. Pokušao sam svima odgovoriti, ali ne stižem. Hvala vam od srca - napisao je i dodao: Bol je nažalost naša svakodnevica, ali se nadam da će ovo što radim odagnati barem jedan dio boli koji osjećate. 

Rob je, kaže, videa ispočetka snimao sa svojom kćerkom.

- Kad smo kćer i ja počeli snimati, nadao sam se da će biti potrebe za ovakvim sadržajem. Naime, ona, moj sin i ja skoro svaki dan razgovaramo kako ćemo nešto popraviti ili sastaviti. Mislili smo da će naši videi biti zanimljivi malom broju ljudi i da će biti sjajno ako nekome olakšamo život. Hvala vam svima, divni ste - kazao je pa zaključio:

Nadam se da će moj kanal ohrabriti ljude da se bace u koštac sa stvarima koje ne znaju napraviti te da će shvatiti kako to nešto nije teško kao što se čini. 

Zanima vas ova tema? Pročitajte i ovo: Kreativnost u doba korone: Za unuka je izgradio 'vlak smrti'

POGLEDAJTE VIDEO Lovac Dean Kotiga u kuhinji - je li bolji slastičar ili influencer?!

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 25.05.2020.

    I ja sam odrastao bez oca.Bolje da ga nije bilo jer je bio alkos.On bar nije krio da mrzi svoju djecu i sebe.Moja mater se jos uvijek pretvara da joj je stalo do sebe i do svoje djece.

  • Filip848488844 25.05.2020.

    A slatkica

  • DinoAKA ljubiša 25.05.2020.

    Bravo, fenomenalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare