To je to što me zanima!

Tata je trudan! Uz novi pojas i muškarci osjete bebine kretnje

Iskustvo trudnoće fokusira se na žene, no s novim pojasom koji imitira pravu trudnoću muškarci mogu biti bliže doživljaju pokreta djeteta i čarobnog iskustva
Vidi originalni članak

Mnogi se muškarci pitaju kakav je to osjećaj biti trudan i imati u sebi malo biće koje se kreće, a upravo to iskustvo omogućila im je tvrtka za pelene Huggies i kreativna agencija Ogilvy & Mather Argentina. Oni su osmislili jedinstven način približavanja iskustva trudnoće budućim očevima preko pojasa koji simulira pokrete bebe u majčinom trbuhu nakon četiri mjeseca razvoja uređaja.

Radi na principu stavljanja jednog pojasa oko trbuha trudnice, koji potom bilježi kretnje fetusa te drugog pojasa za muškarce koji lovi signal i imitira istovjetan pokret. U studiji na dobrovoljcima muškarci su bili ganuti i iznenađeni snagom djetetovih pokreta, a unatoč silnom zanimanju još nije poznato hoće li se Huggies pojas uskoro naći na tržištu, piše Daily Mail.

- Osjećam da se miče, osjećam udarce, osjećam ga - rekao je dirnuti otac u studiji kojem su nakon pokusa na oči navrle suze.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • MarinaMezga 07.07.2013.

    za mene je ovo totalna glupost, pa trudnoca je za žene, a ne muškarce, tu neke aparate treba stavljati na trbuh.. A niko se nije zapitao dali je to mozda nekakvo štetno zracenje za bebu?!

  • karlla 14.06.2013.

    nice :)

  • ivana134 13.06.2013.

    je, istina je da se novac mogo potrošit na puno korisnije stvari, al kad vidiš njihove reakcije, lipe, sritne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare