To je to što me zanima!

Tjedan ljepote: Od 10. - 16.2. uljepšajte se za samo 100 kuna

Saloni će klijentima, od 10. do 16. veljače, nuditi različite kozmetičke tretmane po fiksnoj cijeni - jedan tretman = 100,00 kn, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća...
Vidi originalni članak

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske već sedmu godinu organizira Tjedan ljepote radi promicanja kulture njege lica i tijela, ali i pružanja prilike što većem broju ljudi da posjete renomirane kozmetičke salone. 

U Tjednu ljepote, od 10. do 16. veljače, sudjelovat će kozmetički saloni iz čak devet hrvatskih gradova.

Saloni će klijentima nuditi različite kozmetičke tretmane po fiksnoj cijeni - jedan tretman = 100,00 kn, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kozmetički tretmani nisu važni samo za uljepšavanje, nego i za zdravlje

Cilj je potaknuti građane Hrvatske da u ubrzanom načinu života odvoje vrijeme za sebe. Upravo današnji koncept i stil življenja zahtijevaju konstantnu njegu lica i tijela pa su tretmani i stručni savjeti kozmetičara neophodni za održavanja zdrave kože lica i tijela, uljepšavanja i uklanjanja estetskih nedostataka lica i noktiju, te podizanja samosvijesti i radne sposobnosti. 

Udruženje kozmetičara kroz Tjedan ljepote također želi osvijestiti građane kako saloni ne nude samo tretmane uljepšavanja nego njihove usluge imaju važnu ulogu i u očuvanju zdravlja. 

Humanitarna nota 

Manifestacija je svake godine do sada imala humanitarni karakter - jer "dobrota je prava ljepota života". Ove godine je Udruženje dio iznosa od kotizacija salona odlučilo donirati Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME. Udruga Nismo same provodi niz humanitarnih akcija za pomoć ženama, a definitivno jedna od poznatijih je akcija "Nisi sama – ideš s nama", kojoj je glavni cilj
pokrivanje troškova odlaska na terapiju žena oboljelih od malignih bolesti.

LIJEPE I S MANAMA Ovo je prava, sirova i iskrena ženska ljepota bez uljepšavanja

Jedna od najjačih obrtničkih grana 

Udruženje kozmetičara RH osnovano je početkom 2013. godine u cilju promicanja, razvitka i unapređenja kozmetičke struke, kao jedne od najjačih obrtničkih grana. Kako bi se održali standardi struke i unaprijedila profesionalnosti kozmetičara, Udruženje organizira edukacije, radionice te savjetovanja. Naime, posao kozmetičara podrazumijeva stalno učenje i napredovanje jer baviti se
tom strukom znači pratiti razvoj medicine, biokemije, kozmetologije, farmakologije, biologije i ostalih područja. Popis salona koji sudjeluju u Tjednu ljepote i lista tretmana koji nude po nižoj cijeni nalaze se na službenoj stranici događanja: bit.ly/popis-salona-i-gradova.

Popis salona koji sudjeluju u Tjednu ljepote i lista tretmana koji nude po nižoj cijeni nalaze se na
službenoj stranici događanja: bit.ly/popis-salona-i-gradova.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.02.2020.

    ...otišla Fata u salon za uljepšavanje , došao Mujo po nju i veli...ajde , barem si pokušala...;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare