To je to što me zanima!

Tjedni mode usred novog vala korone: Armani je otkazao, ali većina ipak ima revije uživo

Organizatori modnih događanja diljem Europe pokušavaju spasiti sezonu - neki su odustali, iako većina programa ide dalje. Usprkos omikronu, niz modnih revija održat će se pred publikom
Vidi originalni članak

Pariz neće otkazati Tjedan muške mode (18.-23. siječnja) i Tjedan Visoke mode (24.-27. siječnja), a u planu su i revije u Milanu. Modne kuće odlučuju za sebe te se javljaju organizatorima žele li sudjelovati.

Jedan od onih koji odustaje je Armani koji je i na početku pandemije reviju uživo otkazao među prvima. Neće se održati predstavljanje njegovih kolekcija glavnih pret-a-porter linija i linije Visoke mode Privé couture, koja se trebala održati u Parizu.

POGLEDAJTE VIDEO: Boris Pavlin o tehnikama Visoke mode

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, mnogi veći brendovi potvrdili su za Vogue Business da se drže svojih planova za klasične modne revije, uključujući Hermès, Dior, Loewe, Ami i Kenzo.

NEUTRALNA NIJANSA Boja pijeska kao predstavnica modnog minimalizma: Košulje, hlače i klasični sako-kaputi

Bit će na programu i niz drugih dizajnera - nastupit će Bianca Saunders, Egonlab i Rains. Legendarni modni brendovi Paco Rabanne i Alaïa održat će revije uživo  23. siječnja.

VJEČNA KLASIKA Slavni Chanel kostim: Legenda koja je promijenila svijet stila

RETRO ELEGANCIJA Ženstveni styling: Midi suknja u 7 kreativnih street style formula

Na kalendaru muškog tjedna mode je i revija Louis Vuittona, koja će predstaviti posljednju kolekciju koju je dizajnirao Virgil Abloh prije njegove smrti. Konačni kalendar s očekuje se u narednim danima, piše Vogue.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare