To je to što me zanima!

Tko želi smršavjeti? Ova tvrtka će vam rado masno platiti za to

Odabrani kandidati morat će dokumentirati svoj napredak kroz dnevni blog i videodnevnik na društvenim mrežama. Morat će fotografijom zabilježiti početno stanje, kao i težinu i mjere
Vidi originalni članak

Fitness tvrtka Total Shape iz Indiane, koja prodaje dodatke prehrani, opremu i nudi savjetovanje, u sklopu programa 'Riješi se ljubavnih ručki iz karantene' traži četvero ljudi koje će testirati četiri nove i popularne dijete te fitness rutine. Kandidatima koji mogu skinuti kilograme u tri mjeseca tvrtka nudi skoro 83.000 kuna, odnosno 13 tisuća dolara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odabrani kandidati morat će dokumentirati svoj napredak u obliku dnevnog bloga i videodnevnika koji će voditi na društvenim mrežama. Morat će fotografijom zabilježiti početno stanje, kao i težinu i mjere.

Ova jedinstvena prilika ponuđena je stanovnicima SAD-a i Velike Britanije jer je među njima od početka karantene zabilježeno značajno povećanje kilograma. 

U SAD-u se 76 posto Amerikanaca udebljalo do osam kilograma, otkrilo je istraživanje kompanije Nutrisystem. U Velikoj Britaniji je 48 posto Britanaca priznalo da su se udebljali, kažu podaci King’s Collegea iz Londona. 

Još neki od uvjeta za kandidate su dob. Kandidati iz SAD-a trebaju imati najmanje 21 godinu, a 18 u Velikoj Britaniji te indeks tjelesne mase 30 ili viši, piše Fox News.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • crna mačka 22.09.2020.

    Jedan dan minimalno jesti, drugi po guštu ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare