To je to što me zanima!

Izgleda kao jabuka. Ima okus kao jabuka. Ali nije jabuka

Josip Tadić (23) student je ekonomije, a hobi su mu slastice sa sjajnom glazurom, umakom i komadićima voća. Dao nam je i svoj recept
Vidi originalni članak

Izrada ove vrste deserta ima svoju filozofiju: treba poštovati voće i očuvati okus voća, ali i poštovati francusko klasično slastičarstvo. Jer koliko god ovi deserti izgledali moderno, u njima nema ni jednog elementa koji nije iz tradicionalnog francuskog slastičarstva. 
Priča nam to 23-godišnji Josip Tadić iz Zadra. Student je ekonomije i s ocem radi u projektantskom uredu. Uz to stigne se baviti desertima, koji se prostim okom teško razlikuju od pravog pravcatog voća.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 20

  • beli1977 06.05.2021.

    Jos jedan 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️! Svasta p___a rodi!🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

  • nap 05.05.2021.

    Super

  • zvrka1977 05.05.2021.

    Meni te slastice izgledaju vrh, ali kada vidim da smrzava jedno, pa koristi neke čokse u spreju eto meni prisjedne. Čokolada je čokolada. Kolač koji je 3x smrznut da bi dobio oblik i slojeve mi nije fora jer želim da je kolač svjež. Sladoled se smrzava kolači ne (osim baš ak mi ostane viška pa si stavim u škrinju za drugi puta) ili barem ne za prodaju. Sve je to super ali ne kužim do koje više razine idu te perverzije. I onda me taj 3x smrznuti i odmrznuti kolač veličine 5x7cm košta 35 kn samo da bi pokrili te čokse u spreju i kalupe za woow efekt. Kažem, sve super ali ja bi običan kolač kad dođem u slastičarnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare