Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20
Foto: Pixsell/ Press Association /Privatni album
JOSIP IZ ZADRA JE ČAROBNJAK

Izgleda kao jabuka. Ima okus kao jabuka. Ali nije jabuka

Josip Tadić (23) student je ekonomije, a hobi su mu slastice sa sjajnom glazurom, umakom i komadićima voća. Dao nam je i svoj recept

Izrada ove vrste deserta ima svoju filozofiju: treba poštovati voće i očuvati okus voća, ali i poštovati francusko klasično slastičarstvo. Jer koliko god ovi deserti izgledali moderno, u njima nema ni jednog elementa koji nije iz tradicionalnog francuskog slastičarstva. 
Priča nam to 23-godišnji Josip Tadić iz Zadra. Student je ekonomije i s ocem radi u projektantskom uredu. Uz to stigne se baviti desertima, koji se prostim okom teško razlikuju od pravog pravcatog voća.

Komentari 20
ANKETA Koliko novca smatrate da je pristojno dati za krizmu?
PROLJETNE FEŠTE

ANKETA Koliko novca smatrate da je pristojno dati za krizmu?

Nekada su se krizmanici veselili ručnom satu ili komadu nakita koje je poklanjao kum/a. Danas se na krizmu ide kao na svadbu, a većina ljudi daje novac
Dnevni horoskop za subotu 3. svibnja: Ovna će iznenaditi poruka, Rak budi ugaslu strast
ISKORISTITE DAN!

Dnevni horoskop za subotu 3. svibnja: Ovna će iznenaditi poruka, Rak budi ugaslu strast

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje