To je to što me zanima!

To je prava stvarnost: Fitness zvijezda objavila sliku "šlaufa"

Ovu fotografiju Anna Victoria objavila je zato što zna dapuno ljudi kada vide svoje "šlaufiće" pomisle da izgledaju grozno. I sama je to prije mislila, ali - to ne bi trebali dopustiti, kaže
Vidi originalni članak

Anna Victoria je fitness zvijezda koja nastoji cijelu priču o predivnom tijelu učiniti što normalnijom. Vrlo malo djevojaka ili žena, koje se bave njezinim poslom, će reći isto što i ona. Ona se fotografira bez šminke, bez poziranja, bez frizure zato da bi pokazala svijetu da trebamo voljeti sebe unatoč svemu. 

Naravno, na njenom Instagram profilu ćete vidjeti i pregršt fotografija i videa na kojima izgleda besprijekorno jer ona vježba svaki dan i to je njezin posao. Ona doista izgleda odlično. Ali ono po čemu se ona razlikuje je nastojanje da mladima i starima pokaže da bez obzira kako nam tijelo izgleda da je sve to normalno, da nije sve kako se čini na fotografijama i da trebamo voljeti sebe jer živimo u društvu koje profitira na našim nesigurnostima. Ona često proučuje - volite sebe i svaki dio svog tijela, nemojte se sramiti što ste čovjek čak i kada izgledate grozno. To je normalno, reći će ona. 

Iz tog razloga je objavila i fotografiju sebe sa "šlaufima na trbuhu". 

Evo što je napisala:
"Dva su razloga zbog kojih želim ovu fotografiju podijeliti s vama: prvi je što želim da znate da šlaufi od kože na trbuhu kada sjednete ili inače ako ih imate nisu ništa što treba mrziti ili ih se sramiti.

Drugi razlog je što sam ja sama, puno puta kada bih to vidjela u ogledalu pomislila "Ew!" jer me društvo natjeralo da to mislim. Vaš trbuh ne treba biti savršeno ravan da bi bili zdravi, da bi voljeli sebe ili da bi bili samouvjereni i lijepi i u potpunosti divna osoba.

Kao društvo, ne bi trebali dopustiti da fizičke karakteristike određuju standard po kojemu ćemo voljeti sebe. Svatko je zaslužio da voli sebe, iako znam da je to lakše reći nego učiniti. Ono što me uistinu zadivljuje je činjenica da puno cura počne voljeti sebe kada počne vježbati ne zbog fizičkih promjena, već zbog mentalnih i emocionalnih promjena koje dođu nakon što se počnu posvećivati sebi, tjerati se na nove granici i nakon spoznaje koliko su snažne.

To se inače zove ne-fizički napredak, i on je u jednakoj mjeri, ako ne i više, važniji od fizičkog napretka. Taj tip snage i ljepote jedino se može vidjeti i osjetiti iznutra."

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Mercedes s klasa 05.01.2017.

    Bolje da ljulja nego da zulja. Ima odlicne sise

  • mestar 05.01.2017.

    Normalno to svi imaju kad opuste trbusne misice koji imaju normalnu kilazu i nisu skroz mrsavi.

  • ankastazio 04.01.2017.

    u fitnesu vježba selfije,................................

Komentiraj...
Vidi sve komentare