To je to što me zanima!

Top 5 seks poza u kojima žene provjereno najviše mogu uživati

Među brojnim pozama, ženama su omiljene misionarska, doggy, žlica, kaubojka i stojeća u kojima se direktno stimulira klitoris, pa je put do do orgazma olakšan
Vidi originalni članak

Poza u kojoj je muškarac gore, a žena dolje, često se nepravedno naziva dosadnom i predvidivom. Unatoč želji za promjenama i seksualnom eksperimentiranju, brojni se parovi uvijek iznova vraćaju ovoj pozi jer u njoj muškarac lakše kontrolira pokrete i može produljiti seks, svojim pubičnim mišićima može stimulirati klitoris, a i ne zahtijeva puno energije. Još je bolje ako je muškarac postavljen nešto više naspram žene, pa da penis pri penetraciji bude usmjeren prema dolje umjesto gore.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim misionarske, ovo su poze u kojima žene kažu da najlakše i najčešće dožive vrhunac:

Na 'stojećki'

Ova poza je idealna za ciljanje ženske G točke, ultimativnog mjesta užitka koji se nalazi na prednjoj stijenci vagine. Bilo da muškarac u potpunosti pridržava ženu u zraku, ili ako je razlika u visini nešto manja pa ona može stajati jednom nogom, dok drugu pridržava partner, ova poza omogućuje duboku penetraciju i omogućuje još intenzivniji orgazam. 

69 JE DOBAR U TEORIJI, ALI... Žene o oralnom seksu: 'Duboko grlo postoji samo u filmovima'

Žlica

Ova je poza idealna za tzv. lijeni jutarnji seks, a njena prednost je što s vrlo malo pokreta i truda omogućuje izvanrednu stimulaciju žene i muškarca. U "žlici" se i muškarac i žena okrenu na bok, s time da on leži iza nje i prodire straga. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje i ugoda za njega, a istovremeno i bolje stimulira klitoris te G točka.

Također, muškarac može slobodnom gornjom rukom dodatno stimulirati klitoris. Izvije li žena leđa omogućit će mu dublju penetraciju iz višeg kuta, tako da njegovi bokovi i pokreti kreću od njezinih koljena prema stražnjici, a ne obrnuto.

Kaubojka

Poza u kojoj je žena gore, bilo da je licem okrenuta prema partneru ili mu je pak okrenula leđa, idealna je za žene koje vole kontrolirati tempo u seksu. Ostavlja muškarcu slobodne ruke kojima može stimulirati klitoris, a osim toga je vrlo uzbuđujuća zbog jedinstvenog pogleda "na akciju". Ova poza idealna je ako je prioritet užitak, a ne romantika i nježnost.

PROSJEK JE 13 CM Samo 5 muškaraca na njih 100 može se pohvaliti spolovilom dužim od 16 centimetara

Doggy

Poza u kojoj se žena nalazi na sve četiri, a muškarac ulazi straga, vrh njegova penisa direktno stimulira osjetljiv prednji dio vagine i G točku. Ako žena privuče noge bliže jednu drugoj, tada se pojačava pritisak na klitoris, a istovremeno i povećava kut za dublju penetraciju.

Poza još bolje funkcionira ako žena težinu osloni na prednji dio tijela tj. na laktove za intenzivnije zadovoljstvo, a idealna je i jer ostavlja muškarcu ruke slobodne pa on može stimulirati klitoris.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • iinvidico 31.03.2021.

    Nosu bas zene "lude" za ovom temom 🙄 ili je jos prerano..

  • Samounaletu1 31.03.2021.

    Pitam kako volis? Kaze, kako god samo da je unutra. 🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare