To je to što me zanima!

Top pet jesenskih trendova za žene u 40-ima: Koža, karirano...

Usred ljeta kreću najave jesenskih trendova, a za žene u četrdesetima i više, ova sezona ima zanimljive prijedloge, kao što su karirani uzorak, kožnate stvari i rebrasta pletenina
Vidi originalni članak

Sada je vrijeme za lagano planiranje jesenskih outfita, koji se baziraju na klasičnim komadima koje cijene žene u četrdesetima, jer znaju da prava stvar mora trajati više sezona. Ipak, u vlastitu garderobu uvode trendove, birano i ciljano, koji im pomažu da osvježe svoje svakodnevne kombinacije i daju silueti notu suvremenosti.

Kožnati kaputi i jakne mogu se lako kombinirati s bazičnim majicama, košuljama i bluzama, a stilu daju mrvu buntovnosti. Naime, koža kao materijal simbol je frajera na motorima i stilu uvijek daje mladenački ton. Osim očekivane crne, tu su i divne nijanse poput bordo i smeđe, koje na koži izgledaju posebno i efektno.

POGLEDAJTE VIDEO: Novu odjeću iz dućana treba oprati prije nošenja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od motiva u fokusu je onaj karirani koji ima niz lica. Može biti sivi, neutralan, ali i šareni, oplemenjen linijama raznih linija. Lijep je i u klasičnom britanskom stilu, s naglaskom na bež i boju pijeska.

OUTFIT DANA Crna klasika idealan je odabir i ljeti za eleganciju i ženstvenost

Rebrasta pletenina idealna je u obliku majica, suknji, vesta i haljina. Dovoljno je elegantna za poslovne prilike te postaje casual, u kombinaciji s trapericama.

VISOKA MODA Autor Alexis Mabille potpisuje raskošne krinoline od satena

Odijelo ove sezone ima hlače s malim prorezom, koji ga čini zanimljivim i drugačijim. Ovaj trend idealan je za sve generacije jer hlačama daje dinamiku te vizualno produžuje noge, upravo radi tog proreza iznad cipele.

RESORT 2021 Victoria Beckham donosi stilski okvir 70-ih: Trapezice su zakon

Metalik tonovi najbolji su u jednobojnim varijantama, naročito kad nose srebrne ili zlatne tonove. No, lijepo će izgledati i u plavoj, koraljnoj ili zelenoj varijanti. Metalik neka bude jedan odjevni predmet, ostatak outfita je neutralan, crni, bijeli, sivi ili bež.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare