To je to što me zanima!

Top šest najtraženijih stilova frizura za jesen i zimu u trendu

Nosit će se nekonvencionalni bob, duboke, guste i duge šiške, ravno odrezana kosa s puno slojeva, kratka punk frizura i kosa po uzoru na model Twiggy i 60-ete
Vidi originalni članak

1. Retro frizura poput one koju nosi Ashlee Simpson bit će iznimno popularne ove jeseni, najavljuju frizeri. Dominirat će jednostavne frizure koje mogu biti vrlo efektne, i kroz par poteza češljem mijenjati kompletan look.

2. Nekonvencionalan bob, poput onog kojeg nosi Dianna Agron, kombinacija je klasičnog boba i vrlo slojevito odrezane frizure. 

3. Od kratkih frizura ističe se ona Evan Rachel Wood, punk verzija popularne "Rihannice". 

4./5.Za one s valovitom kosom predlaže se bob s dubokim šiškama kakav nosi Tyra Banks, a istu verziju ravne frizure ima Jennifer Love Hewitt.

6. Duga kosa, koje je ujedno i najklasičnija, transformaciju će doživjeti sa slojevito odrezanim pramenovima na ispeglanoj kosi, ili pak mekim uvojcima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • IvanaMirak 23.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare