To je to što me zanima!

Trač je 'oružje' mladim ženama u natjecanju sa suparnicama

Žene u borbi za naklonost potencijalnog partnera koriste neizravnu agresiju, a to najčešće uključuje širenje glasina, kritiziranje izgleda te ponašanja "konkurencije"
Vidi originalni članak

Sve je dopušteno u ljubavi i ratu, a to dobro znaju žene mlađe životne dobi koje se služe tračevima da bi udaljile potencijalne "suparnice" od svog partnera, pokazalo je istraživanje kanadskog Sveučilišta Ottawa. Prema njemu, pripadnice nježnijeg spola imaju razrađene neizravne i agresivne tehnike "blaćenja" drugih žena koje doživljavaju kao prijetnju, bilo na poslu, u društvu ili pak ljubavnom životu, piše Daily Mail.

Takvo ponašanje najčešće je u tinejdžerskim i ranim 20-ima, a njime se služi čak 52 posto žena naspram manje od 20 posto muškaraca, izvijestili su istraživači.

- Ogovaranje konkurencije najčešće je upravo u ljubavnim igrama, a povijesno gledano žene više usmjeravaju svoju agresiju na druge pripadnice svoga spola, nego na muškarce - rekla je voditeljica studije, dr. Tracy Vaillancourt.

Objašnjava kako je to tipično ponašanje kojim žene povećavaju svoju seksualnu popularnost te eliminiraju suparnice.

Vruće teme i pravila tračanja: O djeci i financijama vrlo oprezno

Idi na 24sata

Komentari 40

  • psycho13 30.10.2013.

    sad mi je zaj sta ne mogu bit gay

  • zahira45 30.10.2013.

    Dobar izgovor zlata vrijedi... Samo to za ovu ružnu osobinu!

  • veselibosanac 29.10.2013.

    nema gore od tracljive zene, to krece sve od skole,ako tada ne zaklapa usta nece ih nikada zaklopiti, bjezati od takvih koliko god te noge nose.To su lose osobe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare