To je to što me zanima!

Trendi čizme za jesen i zimu - što su više na nozi, to je bolje

Jednostavno pravilo: Ne trebate biti kao “Zgodna žena” Julia Roberts, za svaki dan ih kombinirajte s trapericama i širokom vestom u casual varijanti za moderan look
Vidi originalni članak

Početkom jeseni počinje sezona lova na čizme koje ćemo nositi i kad zahladi, a modeli iznad koljena ove su jeseni definitivno najstajliš rješenje. Mogu izgledati provokativno, baš kao u filmu “Zgodna žena”, no ako ih uparite sa skinny trapericama i jednostavnim džemperom, spremne ste za svakodnevne obveze. 

themoviedb.org

Nabavite i predimenzioniranu debelu vestu pa je nosite s čizmama iznad koljena uz efektnu torbicu s resicama, lancima ili u jarkoj boji. Ako na to dodate rokersku kožnatu jaknu, ovaj styling možete nositi i uvečer. Izbora zaista ne nedostaje, a za to su se pobrinule i dizajnerske kuće, ali i nešto prihvatljiviji high street brendovi. 

DPA/Pixsell

Možete birati između onih ravnih potplata ili visokih potpetica, uvijek sigurne crne boje ili zavodljive nijanse konjaka. Visoke mršavice odlično će izgledati u čizmama iznad koljena koje mogu biti pravi izazov. Skinny traperice i udobna majica uz ove čizme izgledat će besprijekorno, a jedna od poznatih sestara Kardashian, Khloe, dokazuje i kako djevojke s oblinama mogu dobro izgledati u ovakvim čizmama. Ona svoj model nosi na uske traperice i dekoltirane bodije, ali i mini haljine u “nude” bojama koje ističu njezinu zavodljivu figuru. 

DPA/Pixsell

Čizme preko koljena i one koje se penju visoko do bedara zrače seksepilom i teatralnošću, što je odlično pokazano u zadnjoj Diorovoj kolekciji. One od crvenog lateksa možda ne zvuče kao nešto što biste nosile, ali na reviji su oduševile. Uparene s klasičnim crnim kaputićem i bordo torbicom, izgledaju vrlo elegantno. 

Pixsell

Za nešto odmjerenijim lookom posegnuli su u Calvinu Kleinu čije crne čizme do koljena odišu klasičnim glamurom. Tamnoplave visoke čizme Marca Jacobsa inspirirane su devedesetima, a kraljica elegancije i dalje je modna kuća Altuzarra. Njihovi modeli ukrašeni su zakovicama, a tanka visoka potpetica čini ih još glamuroznijima. U kolekcijama za jesen i zimu bilo je i nekih posve nekonvencionalnih kombinacija. Npr., Pradine sivo-ružičaste čizme koje podsjećaju na tenisice za trčanje.

PR fotografije

H&M čizme, 999kn

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Milky way 10.11.2015.

    Ja mislim da su ovakve cizme ipak za manekensku figure , zena niakko nebi smijela biti niza od 170cm I nebi smijela imati vise od 60 kg. Sve drugo je neukusno.

  • Cukrena 09.11.2015.

    Ne volim čizme ali one crvene od brušene kože su prekrasne.:)

  • Almighty 09.11.2015.

    A zakaj nema ni jedan špic papak za nas muške ? Koja je to diskriminacija. Obožavam lila-bordo ultra ljubičaste prošivene bijelim koncem, mamuze obavezno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare