To je to što me zanima!

Trendi šeširi: Provjerite koji model najbolje ide uz vaše lice

Nije svejedno kakav birate jer krivi model može narušiti izgled. Uski obod pristaje srcolikom licu, a široki i asimetrični ublažava donju čeljust trokutastog lica
Vidi originalni članak

Iz sezone u sezonu svjetski dizajneri ne prestaju se poigravati s ovim klasikom, a ovog ljeta na pistama su se zaredali doista ekstravagantni modeli. Tako su Ralph Lauren i Saint Laurent predstavili pomaknutije kaubojske šešire, Chalayan, Rebecca Minkoff i Tess Giberson odlučili su se za predimenzionirane, a Olympia Le-Tan ponudila je slamnate šeširiće kao stvorene za plažu. 

No pripazite da je u ravnoteži s vašim licem. Imate li srcoliko lice, pristaju vam šeširi uskog oboda. Isti modeli najbolje izgledaju na dijamantnom licu. A žene duguljasta lica neka izbjegavaju visoke krune i male obode jer će ga još više izdužiti. Široki, asimetrični obod s visokim klobukom ublažit će istaknutiju donju čeljust trokutasta lica. 

Najviše modela pristaje ovalnom licu. No pripazite na veličinu oboda - što ste viši, to neka obod bude širi. Žene okrugla lica trebale bi nositi modele koji će ga vizualno izdužiti, a one četvrtasta omekšat će šeširi oblih linija.

Kako slavni nose šešire pogledajte na portalu Budi.In.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Eva B. 02.07.2015.

    Iman sombreroooo i bas mi stoji hahahahaha

  • Thunderica 02.07.2015.

    meni moj šešir odgovara uz oblik lica :)))

  • tigric@77 02.07.2015.

    https://www.youtube.com/watch?v=hfgwrdYUQ2A

Komentiraj...
Vidi sve komentare