To je to što me zanima!

Trendovi s Oscara: Vjenčanice više nisu rezervirane za svadbu

Svaki crveni tepih donosi nove trendove među večernjim haljinama, a nije tajna da već neko vrijeme vladaju bijele i svijetlo-zlatne nijanse. No hit su i baršunaste haljine te duboke metalik boje
Vidi originalni članak

Zlatna boja u svim nijansama i krojevima vladala je crvenim tepihom.

Bijela boja više nije rezervirana sam za vjenčanice, a u kombinaciji sa svjetlucavim detaljima izgleda glamurozno i puni je pogodak.

Metalik je svake godine sve više zastupljena boja na raznim dodjelama nagrada, a ove godine definitivna pobjednica metalika je Charlize Theron.

Vječna crna elegancija ove godine je došla s twistom. Uzorci, šljokice i prozirni materijali podigli su svečane haljine na višu stepenicu. 

Kažu da je crvena boja za odvažne, ali jesu li ove godine glumice stvarno pogodile s crvenom sami procijenite.

Tamno srebrna - idealna boja za party bila je misao vodilja mnogih dama sinoć u Hollywoodu. 

Odvažni izgled i dvobojne haljine nosile su tek rijetke glumice.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • --- DAVOR --- 27.02.2017.

    FACEBOOK status: Ivan Pernar -----------------------------------------------------------------------------Ne možete se braniti od korporativnih medija jer vas oni rafalno napadaju s pozicije sigurnosti i koriste svoj položaj da bi slomili svaki društveni otpor. Čim se dovede u pitanje poštenje njihovih vlasnika i njihovog izvještavanja, oni okreću pilu naopako i proglašavaju onoga tko ih je napao demagogom, redikulom, klaunom, drskim provokatorom, pa čak i kriminalcem. Najbesmislenija stvar u tom trenutku je obrana, oni su htjeli da se ja branim jer su u stanju svakog dana izmisliti novu laž i kao rezultat toga ja gubim vrijeme i energiju na svoju obranu tako da na kraju ne bi imao vremena za ono čega se oni najviše boje, a to je napad. Oni su htjeli da zamijenimo uloge, da oni koji manipuliraju i uništavaju naš narod iz pozicije optuženog stanu u poziciju tužitelja, a mene gurnu u svoju kožu. Na taj način su do sad postupali sa svakim tko bi im se suprotstavio, ali od mene neće raditi budalu jer imam znanje o načinu njihovog djelovanja. P.S. Uz pomaoć MAINSTREAM medija se manipulira na svim razinama vlasti mišljenjem puka odnosno nametanjem opče prihvačenih teza koji oni žele da prihvatite kao svoje i svima onima koji jesu u vlasti mediji povlađuju i služe njihovoj propagandi. Sloboda medija odnosno pozivanje na SLOBODU MEDIJA je u biti pozivanje na JEDNOUMLJE! MEDIJI vas žele učit što,kako i kada da mislite i kako da se ponašate, PROGRAMIRAJU vas/nas!

  • 27.02.2017.

    Nekim glumicama, osobno bih dodijelio osk'kara, samo izabranu i do matičara!:)

  • 27.02.2017.

    opet o oscarima

Komentiraj...
Vidi sve komentare