To je to što me zanima!

Trener pokazao 'zagrijte se za seksualne akrobacije' vježbe

Imate mašte u seksu, ali pozicije koji biste voljeli prakticirati su vam preteške? S ovim vježbama koje je pokazao fitness trener ćete povećati pokretljivost kukova i omogućiti si isprobati nešto novo
Vidi originalni članak

Kad dođe vrijeme za vruće igrice u krevetu, svi žele biti u najboljoj formi. A vježbanje određenih vježbi ljudima može pomoći da se 'zagriju' za seksi akrobacije, da izbjegnu moguće ozljede i poboljšaju svoju tehniku.

POGLEDAJTE VIDEO: Vježbe za ljepšu liniju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fitness trener Patrick Toechterie je objavio video na TikToku u kojem je pokazao koje vježbe mogu trenutno poboljšati vašu vještinu u seksu. 

Patrick je inače poznat po svojim videima u kojima demonstrira različite vježbe, a u ovom video je pokazao četiri brze i jednostavne vježbe kojima se omogućuje veća pokretljivost kukova.

Prvo počinje s 'Rock Backs'

Okrenuti ste licem prema dolje na rukama i koljenima. Leđa ravna. Potom raširite noge koliko možete da vam glavni oslonac budu koljena. Pomičite tijelo prema naprijed pa prema natrag - kao da se ljuljate.

'Otvarač kukova'

Okrenuti ste licem prema dolje na rukama i koljenima. Podignite nogu u stranu, gore i napravite unatrag kružni pokret istežući mišiće.

'JJ-ev otvarač kukova'

Treća vježba koju pokazuje naziva 'JJ-ev otvarač kukova' u kojoj sjedeći na podu JJ ima jednu nogu savijenu prema naprijed kao da će sjesti po turski, a drugu savijenu unatrag prema leđima. Ruke su naprijed, a JJ se polako podiže u polu-sjedeću poziciju.

Podizanje nogu u sjedećem položaju

I posljednja vježba je podizanje nogu u sjedećem položaju u kojoj sjedite na podu s upravnim leđima i ispruženim nogama.  Zatim postupno podižete jednu nogu prema gore i što je moguće dalje u stranu. Na kraju kruga polako spustite nogu. Potom ju podignite i kružno polako ponovite vježbu vraćajući nogu u prvotnu poziciju. 

@patrick_toechterle BETTER SEX 🔞#fy #fyp #foryou #foryoupage #ukfit #uktiktok #ukfitfam #hipmobilityexercise #hipmoves #hipmobilitywork #onlinecoach #ukfitness #fittok ♬ Bad Habits - Ed Sheeran

- Kod ovakvih vježbi što je veća pokretljivost kukova to je veći raspon mogućih pokreta s kukovima, lakše ćete napraviti i zadržati bilo koji položaj na koji vi i vaš partner pomislite, osobito one u kojima visoko dižete noge - kaže dr. Sari Locker, seksualna edukatorica na Sveučilištu Columbia, piše britanski Sun.

VARAJU LI VIŠE MUŠKARCI ILI ŽENE? 9 mitova o preljubu: Rade to jer su nesretni u braku, žele više seksa, to je samo fizički odnos

Video se jako svidio TikTok zajednici, pregledan je preko tri milijuna puta, a ima skoro 300 tisuća komentara, od kojih je jedan: 'Baš mi ovo treba!

Idi na 24sata

Komentari 104

  • nap 16.08.2021.

    Ex je zdrsv dobra vjezba

  • MOC JE U ZNANJU 16.08.2021.

    Zahvaljujući vežbama koje radim veoma sam gipka  tako da bez problema uživam u svim se*i pozama . :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare