Obavijesti

Lifestyle

Komentari 104

Trener pokazao 'zagrijte se za seksualne akrobacije' vježbe

Trener pokazao 'zagrijte se za seksualne akrobacije' vježbe

Imate mašte u seksu, ali pozicije koji biste voljeli prakticirati su vam preteške? S ovim vježbama koje je pokazao fitness trener ćete povećati pokretljivost kukova i omogućiti si isprobati nešto novo

VIDEO

Kad dođe vrijeme za vruće igrice u krevetu, svi žele biti u najboljoj formi. A vježbanje određenih vježbi ljudima može pomoći da se 'zagriju' za seksi akrobacije, da izbjegnu moguće ozljede i poboljšaju svoju tehniku.

POGLEDAJTE VIDEO: Vježbe za ljepšu liniju

Pokretanje videa...

Martina Boss dijeli fitness savjete za ljeto 02:19

Fitness trener Patrick Toechterie je objavio video na TikToku u kojem je pokazao koje vježbe mogu trenutno poboljšati vašu vještinu u seksu. 

Patrick je inače poznat po svojim videima u kojima demonstrira različite vježbe, a u ovom video je pokazao četiri brze i jednostavne vježbe kojima se omogućuje veća pokretljivost kukova.

Prvo počinje s 'Rock Backs'

Okrenuti ste licem prema dolje na rukama i koljenima. Leđa ravna. Potom raširite noge koliko možete da vam glavni oslonac budu koljena. Pomičite tijelo prema naprijed pa prema natrag - kao da se ljuljate.

'Otvarač kukova'

Okrenuti ste licem prema dolje na rukama i koljenima. Podignite nogu u stranu, gore i napravite unatrag kružni pokret istežući mišiće.

'JJ-ev otvarač kukova'

Treća vježba koju pokazuje naziva 'JJ-ev otvarač kukova' u kojoj sjedeći na podu JJ ima jednu nogu savijenu prema naprijed kao da će sjesti po turski, a drugu savijenu unatrag prema leđima. Ruke su naprijed, a JJ se polako podiže u polu-sjedeću poziciju.

Podizanje nogu u sjedećem položaju

I posljednja vježba je podizanje nogu u sjedećem položaju u kojoj sjedite na podu s upravnim leđima i ispruženim nogama.  Zatim postupno podižete jednu nogu prema gore i što je moguće dalje u stranu. Na kraju kruga polako spustite nogu. Potom ju podignite i kružno polako ponovite vježbu vraćajući nogu u prvotnu poziciju. 

- Kod ovakvih vježbi što je veća pokretljivost kukova to je veći raspon mogućih pokreta s kukovima, lakše ćete napraviti i zadržati bilo koji položaj na koji vi i vaš partner pomislite, osobito one u kojima visoko dižete noge - kaže dr. Sari Locker, seksualna edukatorica na Sveučilištu Columbia, piše britanski Sun.

9 mitova o preljubu: Rade to jer su nesretni u braku, žele više seksa, to je samo fizički odnos
9 mitova o preljubu: Rade to jer su nesretni u braku, žele više seksa, to je samo fizički odnos

Video se jako svidio TikTok zajednici, pregledan je preko tri milijuna puta, a ima skoro 300 tisuća komentara, od kojih je jedan: 'Baš mi ovo treba!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa