To je to što me zanima!

Tri doba u danu u kojima nas napada glad - a to nas deblja!

Postoje tri doba u danu u kojima ste "najslabiji" i najskloniji posezanju za kaloričnim grickalicama što će naruštiti sve ranije napore da izgubite nekoliko kilograma viška, pa pripazite
Vidi originalni članak

Pokušavate li izgubiti pokoji kilogram viška, pripazite na tri doba dana u kojima ste najskloniji popustiti i posegnuti za grickalicama. Prema najnovijem istraživanju to su ovi sati i minute u danu - 11.01, 15.14 i 21.31 - poznati kao "snack o' clock" (vrijeme za grickanje). U ta tri doba dana možete unijeti oko 750 kalorija više nego što ste planirali što može uništiti sav ostali uložen napor da smršavite.

Lee Smith, direktor tvrtke Forza Supplements, koja je naručila ovo istraživenje, kaže kako su ta tri vremena u danu doba u kojima ste najslabiji i najskloniji kršenju zadanih pravila prehrane. Objasnio je to ovako:

11.01 sati - Preskakanje doručka je velika pogreška ako je dijeta u pitanju i uprav o to je razlog zašto je 11.01 prvi najopasniji dio dana za dijetu. 

15.14 sati - Tu je stres glavni krivac za "popuštanje kočnica" i sredina popodneva je vrijeme kad mnogo zaposlenika poseže za grickalicom koja će im brzo vratiti energiju, to su često slatkiši.

21.31 sati - Večer je opasno razdoblje jer ste tada najskloniji jedenju masnih grickalica ispred TV-a, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • crvena_čupava 25.02.2016.

    ne bih morala ništa jest do 18-19 ali onda bi mogla pojest sve što je na putu, srećom pa se nekako kontroliram da ipak jedem u normalno vrijeme-mislim i doručak i ručak...

  • Luka_2 23.02.2016.

    najviše navečer...........evo danas sam mazao nutellu sa žlicom mmm

  • Leaena 23.02.2016.

    Ma kako da nije. Ja grickam cio dan i ne debljam se. A frendica pazi što jede i nikako maknuti deset kila. Nema to veze s dobom dana već sa metabolizmom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare