To je to što me zanima!

Tri hrabre Hrvatice: 'Same smo uspjele otkriti svoj rak dojke'

Nalaz je glasio da ništa suspektno nisu našli. Kada se otkrilo, kvržica je već bila promjera 8 centimetara, priča Mirjana Horvatić koja se poput Sandre Radović i Ljiljane Šegović Pivac suočila s teškom dijagnozom
Vidi originalni članak

U životu sam nailazila na mnoge poteškoće, do ničeg nisam dolazila lako i ni mi nije bilo servirano, pa sam naučila da moram biti veliki borac. Iskustvo me naučilo da mogu pasti na koljena, ali nikad na pod, a odmah ustanem, otresem prašinu i idem dalje. Tako je bilo i kad sam se suočila s dijagnozom raka dojke. Nisam to uopće doživjela kao bolest, niti sam se ponašala kao bolesna osoba, samo sam 'otresla prašinu s koljena' i rekla: 'Idemo dalje, dok god je rješivo, dobro je – to nije problem', priča Sandra Radović, ginekologinja u KB Sestre milosrdnice sa subspecijalizacijom iz ginekološke onkologije, koja se s tom dijagnozom suočila prije punih 8 godina.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • NightFury 25.10.2022.

    375,304 muškaraca godišnje diljem svijeta umire od raka prostate. Više muškaraca od žena godišnje umire od raka. Ni riječi o tome?

Komentiraj...
Vidi sve komentare