To je to što me zanima!

Tri načina za dodavanje boja u vaš dom: Unosite je postepeno

Dodavanje šarenih dodataka dobra je opcija za početak da vidite kako različite boje utječu na vaše raspoloženje i nadopunjuju vaš prostor. Nakon toga možete početi i s ozbiljnijim
Vidi originalni članak

Joy Cho je grafička dizajnerica i osnivačica dizajnerskog brenda 'Oh Joy !. Osim toga je i jedna  od najpraćenijih  osoba na Pinterestu zbog svojih dizajnerskih ideja. 

Cho uvijek traži zabavne načine kako da svom domu doda više života i boja, poput šarenih pločica u kupaonici ili trobojnih kuhinjskih ormarića. Međutim, uspješno unošenje boje u vaš prostor može biti nezgodno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Najbolji način da mu pristupite je da krenete sa stvarima koje je lako premijesiti - kaže 

1. Dodaci

Najbolje je da polako krenete dodavati boje u vaš prostor, smatra Cho. Dodavanje šarenih dodataka dobra je opcija da vidite kako različite boje utječu na vaše raspoloženje i nadopunjuju vaš prostor. Možete kupiti male, zamjenjive stvari poput sjajnog jastuka ili šarene posude za cvijeće za dodavanje boje bilo gdje u vašem domu.

2. Namještaj

Kauč je možda najveći komad namještaja u vašem domu. Pronađite kauč u cool boji s kojom mislite da ćete moći živjeti. Ovo je sjajan način da se stvarno izrazi boja, jer je kauč primarni komad namještaja, kaže ona.

3. Trajne instalacije

Kad se osjećate sigurnije u neku boju, pokušajte prijeći na istaknutije i trajnije položaje boja, poput kuhinjskih ormarića ili poda. Iako  možete i to zamijeniti, puno je teže od recimo promjene navlaka za jastuke, piše Apartment Therapy

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare