To je to što me zanima!

Tri razigrana proljetna looka iz makeup škole Illamasquae...

Tamne vamp oči i blijede usne, oči osjenčane ljubičastim sjenilom preko cijelog kapka i žutim u kutevima te crta tušem i crveni ruž tri su look-a kuće Ilamasqua
Vidi originalni članak

Svoju novu makeup kolekciju "Human Fundamentalism" Illamasqua opisuje kao čistu eksploziju ženskog alter ega, put prema onome što uistinu jeste, a ne ono što su vam rekli da budete. Novu makeup liniju predstavili su u četvrtak u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici makeup školom vizažistice Simone Antonović. Ona je osmislila tri proljetna looka. Prvi look sastoji se od očiju naglašenih tamno-sivim sjenilom i blijedim usnama, drugi je zavodljiv i sjenčanih ljubičasto-žutih očiju naglašenih crnom olovkom te jedan klasični look jarko crvenih usana i očiju naglašenih samo tušem.

Cijela kolekcija "Human Fundamentalism" sastoji se od jarko žutih i ljubičastih nijansi sjenila, pastelnih zelenih i ružičastih nijansi te istih takvih boja laka za nokte. 

Illamasqua je britanska kozmetička kuća koja je počela s radom 2008. Njihov rad temelji se na izražavanju vlastite ljepote i samoekspresije šminkom koja svakome omogućava da u potpunosti izrazi svoju slobodu, pa i izvan ustaljenih normi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Saphir 31.03.2012.

    Sad gledam na jednom drugom portalu, curke prekrasne. Mrak! Naravno- photoshop čini svoje...

  • Saphir 31.03.2012.

    Ok, brijem da nakon ovog članka nitko neće kupiti tu kozmetiku.. a da ne pričam o curkama koje su vidjele kako šminka ova žena, pa to je blago rečeno užas! Ili su svi takvi, samo ove su bez photoshopa :-)

  • ja_i_ja 31.03.2012.

    makeup iz škole Illamasquae? šteta da se išta francusko spaja sa ovako lošim i odbojnim...kod nas ima malo previše samoprozvanih umjetnika :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare