To je to što me zanima!

Trik kako da vam najlonke traju dulje i ne pucaju tako lako

Zaboravite tapkanje rupa na najlonkama i debljim čarapama lakom za nokte koji bi trebao spriječiti širenje rupa, otkriven je novi trik koji će u potpunosti spriječiti pucanje
Vidi originalni članak

Dolaskom hladnijih dana, najlonke, elastične tajice i štrample postaju najveći saveznik toplih nogu. Svaka žena zna koja ih je gnjavaža odijevati da bi ubrzo nakon izlaska iz kuće primijetile rupicu nastalu zbog oštrijeg nokta ili zapinjanja za oštre rubove. 

Zaboravite tapkanje rupa na najlonkama i debljim čarapama lakom za nokte koji bi trebao spriječiti širenje rupa, otkriven je novi trik koji će u potpunosti spriječiti pucanje.

ODLIČAN SAVJET Uklonite naljepnice sa staklenki za minutu uz ovaj genijalan trik

Naime, sve što trebate napraviti je nakon kupnje čarapa i prije prvog nošenja namočiti ih  i staviti u plastičnu vrećicu te u zamrzivač preko noći. Nakon što ih ujutro izvadite, elastinska vlakna u čarapama će biti snažnija i čvršća, a čarape će biti znatno otpornije na pucanje, piše Pure Wow. 

Najlonke se odijevaju tek nakon što se u potpunosti osuše i to je dovoljno napraviti samo jednom, a znanstvenici objašnjavaju da smrzavanje znatno produljuje njihov vijek trajanja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Bucka.Li 02.11.2020.

    Nema veze kad puknu..čuvati..kad dođe Uskrs koristiti za farbanje jajca.. ili kad kažete cipele kremom,idealno za glancanje..

  • oleo 02.11.2020.

    Hmmm izgleda da prepisivanje horoskopa ide bolje od prepisivanja dobrobiti..

  • 01.11.2020.

    I paziti na suhu kožu na stopalima/peti

Komentiraj...
Vidi sve komentare