To je to što me zanima!

Trik za amatere: Evo kako se možete ošišati potpuno sami

Razdvojite kosu na dva dijela. Stavite gumice i napravite nekoliko repića. Zarolajte svaki rep veoma čvrsto. Vlasi koje 'izlaze' iz repa odrežite škarama
Vidi originalni članak

Tijekom izolacije mnogima nedostaje frizer. Neki pate za frizurom, a ima i onih koji jednostavno ne znaju odrezati ispucale vrhove. Srećom, za totalne amatere postoji ovaj lagani trik, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Korisnica TikToka Stefanie Williams objavila je trik sa svojih 157.000 pratitelja i pokazala pet jednostavnih koraka kojima mogu 'osvježiti' svoju kosu.

- Trik mi je otkrila mama. Pokazat ću vam korak po korak. Prvi je da razdvojite kosu na dva dijela. Stavite gumice i napravite nekoliko repića - objašnjava.

UZ PRIRODNE SASTOJKE Idealno vrijeme: Kosu možete 'istrenirati' da se manje masti

Zarolajte svaki rep veoma čvrsto. Vlasi koje 'izlaze' iz repa odrežite škarama.

Kako se to radi, pogledajte u videu:

Njezini pratitelji bili su oduševljeni.

- To radim jednom mjesečno, a kosa mi je zdrava i duga. Definitivno isprobajte - napisala je jedna korisnica koja je već prije isprobala ovaj trik.

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 14.04.2020.

    Vecina muskaraca ce doc ko Beatlesi 😂 zene ce lakse to ne sisanje podnit, pogotovo one duge kose...a obojat se mos i doma

  • MaBla 12.04.2020.

    Ova korona frizura me ubija.. Trebal se osisat i onda krenulo zatvaranje frizeraja.. Dakle skoro 2 mjeseca komaaaa

  • donatien 12.04.2020.

    Ja sisam sam sebe svaka 2-3tjedna zadnjih 25godina i da bas moram, mogao bi i zavezanih ociju. Dovoljan je opip, ogledalo i eventualno malo ogledalce za iza pogledati i frizura se napravi kako god da ti se svidja. Naravno, trebaju kvalitetne skare. Ako na pocetku malo i sfusas, naraste, pa vjezbas dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare