To je to što me zanima!

Trikovi i savjeti za očuvanje zdravlja žena svih generacija

U specijalu portala Zdrava Krava, saznajte sve o tjelesnom i emocionalnom zdravlju žena raznih životnih dobi i prevenciji bolesti od kojih češće obolijevaju žene
Vidi originalni članak

Mjesec ožujak Zdrava Krava je odlučila posvetiti ženskom zdravlju te je pripremila specijal Žensko zdravlje, posvećen tjelesnom i emocionalnom zdravlju žene. Stručnjaci portala Zdrava Krava donose mnoge korisne informacije vezane za prehranu, tjelovježbu i zdravlje u svim životnim dobima!

Svi znamo da je po pitanju zdravlja uvijek bolje spriječiti, nego liječiti pa svakako nemojte propustiti seriju članaka o tjelesnom i emocionalnom zdravlju žena svih generacija. Neke od informacija koje ćete saznati na Zdravoj Kravi je i kojih sedam namirnica mora konzumirati svaka žena, koje dodatke prehrani trebate koristiti i kako pravilno pregledati grudi.

Ukoliko ne znate koje zdravstvene preglede trebate obaviti u kojem životnom razdoblju te protiv kojih bolesti trebate preventivno djelovati, svakako pročitajte ovaj specijal. Uz pomoć Zdrave Krave, saznat ćete i sve što će vam pomoći u njezi kože, kose i noktiju, oralnoj higijeni i održavanju zdrave tjelesne težine.

Nakon što detaljno proučite specijal možete se upustiti i u rješavanje kviza ovisno o vašoj životnoj dobi, u kojem ćete provjeriti koliko ste dobro informirani o svom zdravlju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • feba 23.03.2012.

    Žene,koliko god bile stare i kako god izgledale---volite i poštujte sebe jer ste posebne upravo kakve jeste.I neka vam nitko ne soli pamet kako trebate izgledati,kako zadržati muškarca i slične savjete.

  • snjezana soldo 22.03.2012.

    @ razbijač941...ti si veliki neodgojeni seronja.

  • mare1975 22.03.2012.

    zene, samo vi lijepo i fino papajte, mi vas volimo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare