To je to što me zanima!

Trikovi kako ispeći odojka kod kuće, a da bude kao s ražnja: 'Posolite ga i pecite 3 sata'

Meso treba biti svježe i kupljeno kod provjerenog proizvođača. Važno je znati da baratate s kvalitetnim mesom, savjetuju Nikola Nikolić i kuhar Antun Juranović
Vidi originalni članak

Na adventskoj kućici u Zagrebu u Tkalčićevoj 12, osim kobasica i kuhanog vina možete isprobati i odojak pečen u pećnici, na 'domaćinski' način. Naime, kućica Brko&Brko svakoga dana u ponudi ima odojak koji je pripremljen tako da ga može spremiti svako kućanstvo, a istovremeno dobiti skoro pa isti rezultat kao da je pečen na ražnju. Pošto se bliži Nova godina i vrijeme kada se posebna pažnja pridaje pripremi odojka, Nikola Nikolić i kuhar Antun Juranović objasnili nam su kako pripremiti savršeni odojak kod kuće.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 29.12.2022.

    Trikovi???

  • DadoDavor 29.12.2022.

    da ali za manje komade, za cijelog odojka odnesti kod nekoga tko to radi profesionalno. najgore mi je kad dođem kod nekog i onda se hvali kako je dobro ispekao odojka a ono sirov iznutra

Komentiraj...
Vidi sve komentare