To je to što me zanima!

Trikovi kako izgubiti višak kila do ljeta, riješiti se 'šlaufa' oko struka i celulita sa bokova

ČITAJ TOP SADRŽAJ Svakog dana biramo za vas tekstove iz našeg sadržaja. Ovo su preporuke iz rubrike Life&Style
Vidi originalni članak

Svakoga dana na jednome mjestu donosimo preporuke iz našeg digitalne free i PLUS+ ponude. Ovo su priče novinara 24sata iz Life&Style rubrike. Pretplati se na PLUS+ i čitaj sadržaj samo za tvoje oči.

Kako biste potaknuli metabolizam, razgradnju masti oko trbuha ili tvrdokornog celulita, važno je jesti pet obroka na dan. Preskakanjem obroka dolazi do duljih faza gladi tijekom kojih organizam skladišti višak hrane u mast, dok ravnomjernim rasporedom obroka omogućujemo njihovu normalnu razgradnju.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

ODLIČNI SAVJETI I VJEŽBE Riješite se celulita do ljeta, još stignete: Tu je i recept za 'čudotvoran' napitak od limuna

Korijander je odličan za čišćenje tijela od toksina i teških metala. Prepun je antioksidansa, pomaže ojačati imunitet, olakšava tegobe kod nadutosti i zadržavanja tekućine u tijelu... I što je sad pred ljeto jako aktualno - potiče gubitak viška kilograma. Tu posebno do izražaja dolazi voda od korijandera koju je lako napraviti.

PROČITAJ VIŠE: 

POMAŽE I KOD NADUTOSTI, GRČEVA... Voda od korijandera ubrzava probavu, potiče mršavljenje, a jednostavno ju je napraviti

Oznaka 'light' na hrani kod pojedinaca može imati suprotan učinak pa će se od nje još više udebljati. Naime, oznaka 'light' na pakiranju određenih namirnica ne znači da one uopće nemaju kalorija, nego da je samo riječ o smanjenju u odnosu na standardnu varijantu istog jela ili obroka.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

DOKTORICA PRŠO UPOZORAVA Istine i mitovi o proizvodima s oznakom 'light': 'Postoji i rizik od debljanja unosom te hrane'

Imate li naviku pojesti zdjelu žitarica, zobenih pahuljica ili neki drugi doručak bogat ugljikohidratima, mogli biste to promijeniti. Za zdravo mršavljenje korisnije je jesti uravnoteženi doručak bogat proteinima. Doručak bogat proteinima pomaže u smanjenju žudnje, a time i u lakšem izbjegavanju kaloričnih grickalica.

PROČITAJ VIŠE: 

ZA SAVRŠENU LINIJU Pripremite tijelo za plažu: 15 savjeta kako skinuti višak kila

Postoje određeni napitci mogu pomoći u bržem topljenju masnoća tako što potiskuju žudnju, što u konačnici pomaže spriječiti unos dodatnih kalorija, koje će završiti kao masnoće na trbuhu; kao što i potiču metabolizam kako bi tijelo moglo učinkovitije sagorijevati masnoće.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

KAVA, ČAJ, VODA... Ovih pet napitaka vam mogu pomoći otopiti salo oko trbuha

POGLEDAJTE VIDEO ČAROBNOG IMANJA IZ ZAGREBA:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • virus2 08.05.2022.

    Postoje određeni napitci mogu pomoći???? jel vi uopće pročitate što objavljujete?

  • Ja sam sam 07.05.2022.

    Ja sam jednom za samo 14 dana izgubio 2 tjedna

Komentiraj...
Vidi sve komentare