To je to što me zanima!

Trikovi za svaki znak Zodijaka: Evo kako biti još bolji u krevetu

Rak bi mogao, za promjenu, misliti na sebe, Blizanci rukama istraživati tijelo svojeg partnera, a Vage bi mogle unijeti nove seksi igračke i hranu u spavaću sobu
Vidi originalni članak

Svaki horoskopski znak voli i traži drugačije stvari u seksu, ali većine ljudi se s vremenom, i istim partnerom, nekako nađe u istih par seksualnih pozicija. Vrijeme je da se pokrenete i isprobate nešto novo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovan

Energični Ovnovi u svemu u svom životu preuzimaju kontrolu, a kad krenu u akciju podsjećaju na tornado, pa tako i u seksu. Umjesto napetog i intenzivnog seksa mogli bi isprobati nešto potpuno drugačije - polaganu i opuštenu seksualnu predigru. 

Bik

Romantični i puni ljubavi Bikovi uživaju u svojem partneru i seksu. Ali intimnost mogu pokazati na više načina. Porazgovarajte s partnerom, možda otkrijete neke nove seksualne položaje koji će produbiti vašu intimu.

DISANJE UDVOJE Novi trend oduševljava žene: Dišite do orgazma - evo kako

Blizanci

Počnite istraživati! Ruke nisu samo za držanje. Prelazite prstima preko tijela svojeg partnera, ubrzo ćete otkriti erogene zone koje će pojačati vaš i partnerov seksualni užitak.

Rak

Uvijek usredotočeni na svoje bližnje, Rakovi bi trebali staviti sebe na prvo mjesto. Umjesto da istražujete što voli vaš partner, posvetite se sebi i istražite na što odgovara vaše tijelo i što vam sve pruža užitak. 

Lav

Iako im je najdraže kad se ugađa njihovom ego, mogli biste probati primijeniti to na svojeg partnera. Probajte s par pohvala, kratkih prljavih rečenica koje će potaknuti vašeg partnera da bude još bolji u krevetu. Par dobrih komplimenata dok ste među plahtama će učiniti čudo za vaš seksualni život.

Djevica

Djevce vješto skrivaju svoje prljave misli, žive u okvirima onog što smatraju društveno prihvatljivim, a sad je došlo vrijeme da odbace sva ograničenja i izađu iz svoje zone sigurnosti. Probajte nešto što još nikad niste, poput laganog BDSM-a, vezanja ili seksa u javnosti. Vidjet ćete koliko će vas uzbuditi to što kršite vlastita pravila. 

JESU LI U PRAVU? Na ovo vaš horoskopski znak nikad, baš nikad, neće pristati

Vaga

Unesite novosti u spavaću sobu. Zašto ne bi isprobali predigru koja uključuje šlag ili čokoladni preljev? A možete otići i korak dalje pa nabaviti lubrikant s okusom ili neko novo seksi rublje.

Škorpion

Iako više vole gledati, nego riskirati - Škorpion bi u svoj život trebao unijeti malo ekshibicionizma. Seks na otvorenom, u autu? Zašto ne? Samo budite oprezni da ne završite s kaznom za remećenje javnog reda i mira. 

Strijelac

Vrijeme je za rizik! Umjesto uobičajenih seksualnih aktivnosti, dajte si truda i saznajte koje su seksualne fantazije vašeg partnera te mu recite svoje. Od toga možete napraviti i igru - tjedan dana radite listu najluđih maštarija i nakon sedam dana zamijenite liste s partnerom. Ako se nađu neke zajedničke maštarije, krenite u akciju, a ako ne, pričajte o njima i nađite zlatnu sredinu.

Jarac

Jarci imaju potrebu kontrolirati sve aspekte svojeg života, a sad je došlo vrijeme da kontrolu u spavaćoj sobi prepuste svojem partneru. Opustite se, dopustite mu da vas zaveže i dominira. Dopustite si uživati, a da netko drugi razmišlja i vodi igru. A uvijek se možete i zamijeniti, te kad preuzmete kontrolu - pokažite mu tko je pravi šef. 

Vodenjak

Ovaj znak je jako znatiželjan, što se vidi i u spavaćoj sobi. Ali ovog puta, umjesto eksperimentiranja u krevetu, mogli biste probati na daljinu. Pošaljite partneru par seksi poruka ili probajte telefonski seks, to bi moglo itekako zapaliti vatru kad se napokon nađete oči u oči.

Ribe

Mašta radi sto na sat, ali to ne znači da ne možete inspiraciju drugdje potražiti. Pročitajte par seksi knjiga ili pronađite dobar seksi blog i provjerite kako biste još mogli začiniti situaciju u spavaćoj sobi. Nije loša ideja partneru pročitati dijelove koji su vas napalili ili potaknuli znatiželju.

ŠOKIRALA JAVNOST: Nekad je glumila 'rugobu', a danas privlači zavodljivim izgledom i fotografijama

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 29.03.2019.

    pogodili su za djevice svaka čast

  • Pink_ 29.03.2019.

    Sto djevica sve moze napraviti u krevetu,to ostali znakovi ne mogu niti zamisliti...jednostavno smo najbolji u sexu i znamo kako udovoljiti partneru :)

  • barba1 29.03.2019.

    Vi ćete mi reći kako!

Komentiraj...
Vidi sve komentare