To je to što me zanima!

Trikovi zlata vrijedni: Vizualno si povećajte usne u par koraka

Šminka pruža nevjerojatne mogućnosti nečiji izgled transformirati u potpunosti. Povećanje usana jedan je od zahtjeva koji svaki vješti šminker riješi, a sada to možete i vi
Vidi originalni članak

Mnoge žene pate zbog tankih usana i nebrojeno im je puta palo na pamet otići ih kirurški povećati. No Youtube beauty blogerica Maša za kanal Joomboos demonstirala je kako vizualno povećati usne bez silikona i injekcija - šminkom. Vaš omiljeni ruž ili sjajilo zablistat će na poseban način ukoliko ih nanesete pravilno kao i Maša.

POGLEDAJTE VIDEO: Olovka za usne i ruž ponekad su jedino što vam treba

Bez obzira na veličinu usana ili njihov oblik, ništa ih na svijetu ne uljepšava poput iskrenog osmijeha. Žene su najljepše kad su nasmiješene, a zbog toga se moraju osloboditi straha od pokazivanja manje ravnih ili manje bijelih zubi. Posebno kad na tržištu postoje brojni proizvodi koji vrlo brzo postižu dobre rezultate. Maša je isprobala novu pastu za zube, zbog koje su joj zubi doslovce sjali, a njome je odlučila nagraditi svoje vjerne fanove.

Riječ je o najnovijoj Signal pasti za zube White Now Glossy Chic od koje redovitim korištenjem zubi sjaje i brzo postaju bijeli. Za one koji je žele isprobati, mogu sudjelovati u Mašinom nagradnom natječaju na Joomboos Youtube kanalu.

Pravila nagradnog natječaja su sljedeća:

Dijele se 2 Signal White Now Glossy Chic PASTE ZA ZUBE. EVO KAKO IH MOŽETE OSVOJITI: 

1. SUBSCRIBE NA JOOMBOOS http://bit.ly/1l7bIr5
2. U komentarima napišite kada ste zadnji put umrli od smijeha i zašto :D 
3. Pored komentara ostavite svoje ime i prezime i mail
4. Sheraj video kako bi si povećao šansu za osvajanje nagrade

- biraju se dva dobitnika 
- dobitnici se proglašavaju 16.8. 
SRETNO!

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ikominator 12.08.2016.

    Čovjeće ovo je savršeni primjer kada ti netko radi u portalu 24 sata i doslovno gura na naslovnice svaki tvoj izbljuvak kojega napraviš za Youtube.Eh sada molim moderatore,ban zbog ovoga komentara,jer on ispod video izbljuvka izgleda ružno i ruši reputaciju "mega poznate" Youtuberice iz Rijeke!

  • zabravljeni heroj Jan Hus 12.08.2016.

    ako bi htio neku sa većim usnama odabrao bi neku iz Afrike

  • kanarinac2 12.08.2016.

    Treba joj ga u usta staviti pa ce joj usne izgledati vece

Komentiraj...
Vidi sve komentare