To je to što me zanima!

Tu nitko neće zapišati pod: Jeste li ikada vidjeli luksuzniji WC u nekom trgovačkom centru?

Iako javne kupaonice baš i ne bude ugodna sjećanja, ulaskom u ovu možda se predomislite. Smješten u trgovačkom centru Deji Plaza u Nanjingu u Kini, otmjeni javni toalet izgleda poput svojevrsnog utočišta
Vidi originalni članak

Ovo bi mogla biti najluksuznija javna kupaonica na svijetu, a nalazi se na 6. katu trgovačkog centra u Kini. Javna kupaonica u ovom trgovačkom centru izaziva oduševljenje svojim neočekivano luksuznim dizajnom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Smješten u trgovačkom centru Deji Plaza u Nanjingu u Kini, otmjeni javni toalet izgleda poput svojevrsnog utočišta. Osim estetike, kupaonica također dolazi s funkcionalnim detaljima poput priključaka za bežično punjenje.

Skriveno na šestom katu luksuznog trgovačkog centra, nalazi se iskustvo kao nijedno drugo. S dizajnom X+Livinga, šangajske arhitektonske tvrtke, otmjena kupaonica izgleda poput otkačenog vrta pristiglog ravno iz bajke.

PROŠLI SU 'TEST' Evo što sam naučila tijekom tri mjeseca života provedenog u kombiju s mojim dečkom

Iako javne kupaonice baš i ne bude ugodna sjećanja, uđite u ovu i možda se predomislite.

- Dizajnirali smo ovaj projekt u nadi da ćemo odati počast sve udaljenijem proljeću, pod trenutnom ekološkom krizom. Stoga smo u nju uveli temu 'Proljetni vrt' - rekao je Li Xiang, glavni dizajner i osnivač tvrtke.

Crpeći inspiraciju iz prirode, Li je pretvorio cvijeće, biljke i kukce u apstraktne oblike koji ukrašavaju interijere kupaonica.

POSJETILI SU 20 ZEMALJA Par svingera putuje svijetom za svoje pustolovine: 'Najdraži dio mi je upoznavanje novih ljudi'

Po ulasku, posjetitelji prolaze kroz dugi hodnik koji nalikuje iskustvu šetnje kroz magični vrt, donosi Insider.

Zidne svjetiljke u obliku cvjetova i ukrasi nalik stvorenjima iz prave prirode krase strop, dok su zeleni zidovi obrubljeni biljkama koje vire kroz rešetkaste prozore. Čak i sjajni pod ima uzorak koji izgleda poput leptirovih krila.

Na kraju staze nalazi se dnevni boravak, sa sofama dizajniranim poput latica cvijeća, koje odvajaju mušku i žensku kupaonicu. Sve unutarnje značajke i korišteni namještaj dizajnirani su po narudžbi, rekao je Li.

- Također smo integrirali puno malih funkcionalnih detalja koji bi mogli doprinijeti udobnosti posjetitelja - dodao je Li, ističući kako imaju baze za bežično punjenje u garderobi u kupaonici, dok su umivaonici dizajnirani na različitim visinama kako bi zadovoljili potrebe i odraslih i djece.

OBRATITE PAŽNJU! Šest je vrsta snova: Jedni vas vode na duhovno putovanje, a drugi predviđaju budućnost

Usvojena su i mekša svjetla u sobi za njegu kako bi se stvorila ugodnija atmosfera za djecu. Detalji dizajna u prostoru su estetski ugodni, ali i funkcionalni.

- Integracija je glatka i neprimjetna, ali ipak može posjetiteljima donijeti iznenađenja i pogodnost tijekom korištenja - kaže Li.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare