Obavijesti

Lifestyle

Komentari 63

Evo što sam naučila tijekom tri mjeseca života provedenog u kombiju s mojim dečkom

Evo što sam naučila tijekom tri mjeseca života provedenog u kombiju s mojim dečkom

Noću su spavali, a danju putovali rame uz rame. Često su se zaustavljali zbog njezinog mjehura, gubili se, parkirali na nasumičnim mjestima, svađali se, mazili, bavili međusobnim hirovima i inspirirali jedno drugo

VIDEO

Postoji teorija da ako putujete s nekim s kim izlazite, to je jednostavan način da otkrijete jeste li kompatibilni ili ne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Novi Delboy i Rodney krenuli u avanturu: Četiri Britanca putuju Afrikom u trokolicama 01:17

- Moj dečko Josh i ja podigli smo to na višu razinu jer ne samo da smo putovali, već smo živjeli i putovali zajedno u isto vrijeme, a naš dom bio je kombi - priča Shannon Ullman, urednica i spisateljica koja putuje posljednjih 11 godina.

Na putovanju ne radite ovih pet grešaka: Smanjit će vam užitak
Na putovanju ne radite ovih pet grešaka: Smanjit će vam užitak

Josh i Shannon planirali su putovati po Novom Zelandu tri mjeseca. Putovanje kombijem aktualna je stvar na Novom Zelandu. Kupili su kombi koji je došao s krevetom straga i potrepštinama za kuhanje. To je bio njihov novi dom.

Noću su spavali, a danju putovali rame uz rame. Često su se zaustavljali zbog njezinog, kako sama kaže, malog mjehura, gubili se, parkirali u nasumičnim ulicama da odrijemaju i neprestano pokušavali otkriti odakle dolaze čudni mirisi.

Upadali su u svađe oko neorganiziranosti i nereda te vodili male rasprave oko izbora glazbe. Izmjenjivali su se u kuhanju, dok je ona pak bila zadužena hraniti Josha grickalicama dok je vozio.

- Sve u svemu, bili smo dobar tim. Mnogo je razloga za brigu kada živite u kombiju, stoga je timski rad neophodan - kaže Shannon.

Sva loša, strašna i uzbudljiva iskustva u životu kombija, promijenila su njihov odnos na bolje i preobrazila njihovu ljubav.

'Naša djeca će oslijepiti, sada ih vodimo na put oko svijeta da vide što više čudesa prirode'
'Naša djeca će oslijepiti, sada ih vodimo na put oko svijeta da vide što više čudesa prirode'

Ovih šest stvari je naučila živeći u kombiju sa svojim dečkom tri mjeseca:

1. Postali smo vrlo otvoreni s tjelesnim funkcijama. Nema skrivanja kada živite tako blizu. Kombi je bio ispunjen smradom, podrigivanjem i tjelesnim mirisima zbog nedostatka tuširanja, ali, ističe ona, unatoč svemu i dalje su se mazili.

2. Shvatili su prednosti jedno drugoga. Ona je uglavnom kupovala hranu i kuhala dok je Josh vozio i smišljao kakve popravke trebaju ako se kombi pokvari. Podijelili su i zadatak pronalaženja zanimljivih mjesta za posjetiti, a ona je nastavljala s organiziranjem kombija dok je Josh određivao najbolje putne rute.

3. Zajedno su naučili kako se opustiti. Ne možete zauvijek zabavljati jedno drugo i, na kraju, oboje su ponekad žudjeli i za tišinom i vremenom koje će provesti nasamo. Čitali su knjige, slušali podcaste i bojali kako bi se mentalno odmorili jedno od drugoga.

4. Shvatili su da su sigurni jedno s drugim. Kada ste daleko od kuće, sjajan je osjećaj imati nekoga uz sebe koga poznajete i kome vjerujete, objasnila je Shannon. Timski rad koji su morali uložiti dok su živjeli u kombiju produbio je njihovu međusobnu povezanost. Shvatili su da se mogu osloniti jedno na drugo, pomoći jedno drugome u rješavanju problema i zajedno prebroditi avanturu u koju su se upustili. Bili su sigurni jedan u drugog i taj osjećaj im je pružio predivno iskustvo.

5. Bavili su se međusobnim hirovima. Imala je naviku probuditi Josha da ju otprati do kupaonice noću kad bi bila uplašena. Imao je naviku predugo raditi neke stvari, što je pak nju izluđivalo. Ona je stalno pronalazila i dovodila mačke lutalice u kombi, a on je ostavljao kvarljivu hranu da trune u hladnjaku. Oboje su radili dosadne stvari, ali su se nosili s njima.

6. Inspirirali su jedno drugo. Ponekad život u kombiju može razočarati - mirisi, isti obroci iznova i iznova, umor koji donosi cesta... Međutim, uspjeli su inspirirati jedno drugo cijelim putem. Kad je imala loše dane, Josh je bio tu da joj olakša život i podrži ju. Kad je on imao loše dane, bila je tu da porazgovara o njima, donosi YourTango.

- Život u kombiju je život koji ne bih željela živjeti stalno, ali dok je trajao, bio je veliki test za oboje. I prošli smo - istaknula je Shannon.

Evo što stjuardi prvo primijete na vama kada uđete u avion
Evo što stjuardi prvo primijete na vama kada uđete u avion
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu