To je to što me zanima!

Twitter izazov: Grozne stvari koje čuvamo, a ne znamo zašto

Ljudi su na Twitteru objavljivali svašta - od rukotvorina svoje djece iz vrtića koje su im danas grozne ali ih ne mogu baciti, do figurice koja je uspomena na izlet u zoološki, ali se ne zna što predstavlja
Vidi originalni članak

Čak i najokorjeliji minimalisti završe s nekoliko 'čudnih predmeta' koje su ili dobili ili im u nekom suludom momentu nisu mogli odoljeti. Jedan je korisnik Twittera tako ljude pozvao da objave fotografije 'najružnijih' stvari koja imaju u svom vlasništvu, a napisao je:

- Ako imate nešto tako grozno da se toga ne možete ni riješiti, jer znate da nikada više nećete imati ništa slično.

Brzo su počele objave raznih 'ružnih' i neupotrebljivih predmeta, poput 'zle mačke od školjki' koja i svira.

Jedna je žena objavila fotografiju rukotvorine svog sina koju je napravio kad je bio predškolac. Naravno, sačuvala ju je, ali ju i danas plaši.

 

PRODAJE IH NA INSTAGRAMU Ruska umjetnica od vune radi preslatke igračke za mališane

Jenny Findley je objavila sliku figurice koja je uspomena iz zoološkog, no nikad nije bilo jasno, a misterij je i danas, koju bi životinju trebalo predstavljati. 

- Ova je lutka najružnija stvar koju imam. Ako želite, možete ju dobiti, možda onda kletva pređe na vas - napisala je jedna djevojka.

- Ovaj je sat moja kćerka pažljivo ukrasila kad joj je bilo pet godina. Sa 12 me pitala 'Zašto imamo tako grozan sat' - napisala je žena na Twitteru.

- Ako je ovo natjecanje, svi možete odustati jer ja pobjeđujem - napisao je korisnik kraj fotografije nečeg što izgleda kao crtež svinje.

Jedna je žena objavila 'portret svoje kćerke u Andy Warhol stilu'

SORAJA SE SKINULA Gola leži na voću, a bradavice joj ispadaju: 'Ja sam slatki san' .

- Ovo sam sama napravila kad sam bila mala, a sad ne mogu vjerovat kako je ružno. Ako bolje pogledate oči, vidjet ćete da izgledaju kao da se tope - napisala je žena kraj keramičke šalice/bebe. 

Više na Apartment Therapy.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 08.02.2020.

    Sve nepotrebno bacam. Sve što je potrebno, ionako je u srcu.

  • eho_ 08.02.2020.

    Hahaha kako je čovjek smješan..i na neki način simpatičan sa skupljanjem tih malih budaleštinica ☺️..🙄🤦🏼‍♀️ahaha, gledam i sjetim se svojih par..ajmee.. a 🤷🏼‍♀️čudni smo mi ljudi..Te neke stare kornjačice ili baršunaste igračkice ili stari reketić koji si prvi dobio od tate..To su uspomene..to je i uredu..podsjeća na neke dane kojih se rado sjetimo.:) Ima tu ponekada i male neke čudne grižnjice savjesti možda..ne znam, ako see ne sjetiš često nekih dragih ljudi..perioda i faza, događaja ili osjećaja koje su izazvale, a u biti znaš, ili misliš da bi trebao..Pa ih čuvaš u kutijama nekom tamo negdje duboko u ormaru sjećanja ili na nekom prašnjavom tavanu iz filmova..odnosno u sjećanju. Kao ulog...trofej..i dokaz da je to vrijeme još tu i još uvijek ga čuvaš u sebi..Što je u krajnjem slučaju i nepotrebno, jer sjećanja na bilo što što je vrijedno toga..nosiš u srcu.. koliko god to ne pominješ..nikome, pa ..ni sebi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare