To je to što me zanima!

U Astralu otkrij kako Ahat štiti djecu, a jantar olakšava bol

Od liječenja vinom do korištenja kristala u medicinske svrhe, Astral vam donosi i velik horoskop za rujan te priču o Kremanskom proročanstvu te razna predviđanja
Vidi originalni članak

Dva neuka seljaka još u su 1870. točno predvidjeli svjetske ratove, Josipa Broza Tita, nastanak Jugoslavije i njen krvavi raspad.

Pročitajte i što nas prema Kremanskom proročanstvu očekuje. U novom broju Astrala ne propustite veliki vodič o kristalima te saznajte koji smiruje, koji liječi, a koji donosi sreću u poslu. 

U najboljem mjesečniku za astrologiju i ezoteriju pročitajte i sve o visku te naučite kako ga sami možete programirati i koristiti kako biste komunicirali s podsvijesti i univerzalnim silama. Donosimo i veliki astroprofil vladajućeg znaka, Djevice te mjesečne prognoze za sve znakove. 

U Astralu Mevludin odgovara na vaša pisma, a donosimo i sve o radiesteziji te kako se zaštititi od negativnih zračenja. U astrozoni pročitajte koje znakove krase koji talenti, a u specijalu o liječenju vinom donosimo recepte za pripravke koji liječe više od 30 najčešćih tegoba. 

U ponedjeljak na svim kioscima za 14,99 kn.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • El Tractor 16.02.2015.

    U kojem smislu je to korištenje vinom :)

  • mily 23.08.2014.

    kristali? koji smiruje, koji liječi, koji donosi sreću na poslu. hm hm smirena sam, zdrava sam, posao imam. Znači, ne treba da čitam Astral i ne treba ju mi kristali :)))

  • Gordana Firšt 23.08.2014.

    Protiv svih zala pomaže jedino dobrota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare