To je to što me zanima!

U crtiću je prikazala klitoris kao čovječuljka i objasnila sve

Kroz animaciju je provukla i odnos Katoličke crkve prema klitorisu, kao i teorije Sigmunda Freuda. Lori Malépart-Traversy iz Kanade osvojila je brojne nagrade
Vidi originalni članak

Lori Malépart-Traversy je scenaristica i animatorica iz Kanade koja je napravili animirani film o klitorisu - "Le clitoris". Prikazuje ga kroz malog čovječuljka koji mijenja raspoloženja, ovisno kako su ga tretirali u kojem dijelu povijesti.

Kroz animaciju je provukla i odnos Katoličke crkve prema klitorisu, kao i teorije Sigmunda Freuda. Osvojila je brojne nagrade.

Pogledajte "Le clitoris":

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Berger117 20.11.2017.

    zato se i rukuju pri upoznavanju ;D

  • gorenya 20.11.2017.

    Možda ja nisam dovoljno napredna. ali nek mi netko objasni kome je namijenjen crtić? I to takav?! Mislim...to je srtić za djecu do maksimalno 8 godina, a tad im klitoris još ne bi trebao zadavati brige! U dobi kad ih počne zanimati treba im ozbiljna edukacija (primjerena dobi). A onda..kad ga otkriju..da znaju jednostavno reći gdje je, a ne da treba tim znanstvenika koji će muškarcima otkriti gdje se to čudo nalazi! I da...nikad nisam čula da katolička crkva ima bilo kakav stav prema klitorisu! Prosvjetlite me!

  • Sigourney 19.11.2017.

    Ima ih pa ne znaju ni gdje je zapravo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare