To je to što me zanima!

U dom dodajte dašak Terrazzo uzorka: U zadnje vrijeme je hit!

Terrazzo tehnika dolazi iz Italije, a obožavali su je i arhitekti i dizajneri interijera čak i prije sto godina. Spoj mramora, granita, stakla i kvarca možete pronaći na tekstilu, namještaju, pa čak i nakitu
Vidi originalni članak

Ako ste zasitili mramornog uređenja doma, Terrazzo uzorak će vas osvojiti na prvu. Taj vrlo specifični uzorak, točnije tehnika, dolazi inače iz Italije, a 20-ih godina bio je omiljen zbog svoje karakterističnosti. Njega čine dijelovi mramora, granita, stakla i kvarca povezani vezivom te upravo toj kombinaciji može zahvaliti na svom zanimljivom i primjetnom izgledu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Terazzo u svaki prostor unosi razigranost i svježinu, a zbog izdržljivosti ga vole i brojni arhitekti, zaljubljenici u interijer i uređenje.

Iako se ranije terrazzo uglavnom rezervirao za eksterijer i uređenje balkona i vrta, kroz uređenje domova danas svoju primjenu nalazi i u interijeru i to u raznim prostorijama.

EKO ČIŠĆENJE Tri načina na koje ćete osvježiti i očistiti svoj dom samo limunom

Danas Terrazzo uzorak možemo pronaći na tekstilu, na namještaju, na vazama, stolićima,keramičkim pločicama, tapetama, pa čak i lončanicama i nakitu.

Terrazzo će posebno zanimljivo izgledati u vašim kuhinjama i kupaonicama gdje unosi dozu elegancije,  a slaže se i sa ostalim materijalima kao što su kamen, drvo, željezo i brojni drugi trenutno popularni materijali u interijeru.

Donosimo vam nekoliko inspirativnih ideja kako terrazzo uzorak možete uklopiti u interijer:

1.

2.

3.

4.

5.

SUPER TRIKOVI Pištolj za vruće ljepilo pomaže u brojnim kućnim 'situacijama'

6.

7.

8.

9.

CASA KAPUSTA Idiličan odmor u gorskoj prirodi: Dolaze nam gosti čak iz Teksasa

10.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare