To je to što me zanima!

U dvije trećine slučajeva žene odlučuju gdje će par živjeti

Čak 70 posto muškaraca nema problem s tim da žena bira kuću ili stan, a tri od četiri žene smatraju to sasvim "normalnim" da je odluka o lokaciji doma njihova
Vidi originalni članak

Žene imaju zadnju riječ u odabiru doma kojeg će dijeliti s partnerom, pokazala je nova studija britanske tvrtke za nekretnine Quick Move Now na više od 2000 ljudi. Prema njoj, žene čak u 68 posto slučajeva odlučuju koji će stan ili kuću iznajmiti ili kupiti, piše Daily Mail.

Trećina žena smatra to sasvim prirodnim, a 73 posto njih preuzet će na sebe gledanje oglasa, organiziranje posjeta potencijalnim domovima i razgovor s agencijama za nekretnine. Većina muškaraca nema ništa protiv toga, a čak 70 posto zbog toga je sretno. Skoro polovica muškaraca čak bi pristala i na ženinu odluku o novom domu bez da su uopće vidjeli nekretninu. 

Iako se većina parova slaže da bi odluka o novom domu treba biti zajednička, istraživači zaključuju da muškarci većinom misle kako je to više žensko područje interesa. Unatoč navodnom vjerovanju u prosudbu svoje bolje polovice, 30 posto muškaraca kažu da su kupili nekretninu koja im se ne sviđa kako bi udovoljili svojoj ženi.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • dipsy2010 28.11.2014.

    Moja je u odabiru uvijek predzadnja ...... Njegova je zadnja, nešto tipa "Da draga"

  • ellizabet 28.11.2014.

    Mladi ljudi trebaju razgovarati,dogovarati se i odlučiti gdje i kako živjeti,ako je ikako moguće sami.Takvu odluku reći jednim i drugim roditeljima bez mogućnosti rasprave.....jer većina njih sve zakomplicira!

  • Leaena 26.11.2014.

    Eeeeee veži konja di ti gazda kaže....uvijek bilo i biće....))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare