To je to što me zanima!

Kako prepoznati razliku između gripe, korone i dječjih viroza? Liječnici savjetuju na što paziti

U Hrvatskoj su epidemiolozi do sad zabilježili više od 140 slučajeva gripe, a uskoro započinje i cijepljenje. Distribucija prvih 260.000 doza već je započela
Vidi originalni članak

Ove sezone Hrvatska je naručila 650.000 doza cjepiva, a prva pošiljka od 260.000 doza već je stigla. Cijepljenje započinje u studenom, a osim kod liječnika obiteljske medicine, ljudi se mogu cijepiti i ljekarnama. Oni koji nemaju pravo na besplatno cjepivo mogu ga kupiti po cijeni od 96 kuna. Posljednjih godina odaziv i procijepljenost su bili veći, no lani nismo imali niti jedan slučaj gripe. Stručnjaci kažu kako je to rezultat pojačane higijene i epidemioloških mjera zbog COVID-a, no mnogi ističu kako ove godine takav scenarij nije vjerojatan.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • 26.10.2021.

    Sve tri bolesti se liječe simptomatski tako da jexs tog stajališta nebitno o kojoj se radi. Morao sam ranije maknuti komentar jer je korisnik TeNs devastirao temu.

  • 26.10.2021.

    nepoštovani @tEnS ja ti sva ova izazivanja, vrijeđanja itd. bilježim uredno. imam već popriličnu zbirku. tek toliko da znaš da će biti upotrijebljeno na adekvatan način, sukladno Zakonu o elektroničkim medijima. :)  lp! pusa od tvog omiljenog kroata! 

  • 26.10.2021.

    neprikosnoveni strušljak TeeNs opčinjen croatom je široj javnosti upravo iznio svoje šamancko šacanje futura gledavši u svoju kristalni balon

Komentiraj...
Vidi sve komentare