To je to što me zanima!

U jednom trenu manekenka, u drugom 'trudnica' - od hrane

'Pojela sam grčki jogurt i napuhala se za par minuta. Nadutost je trajala nekoliko sata i tada se sve vratilo u normalu', priča žena opsjednuta fitnessom i pokazuje svoj trbuh
Vidi originalni članak

Vitka fitness fanatičarka iz SAD-a Michelle Middleton pokazala je na Instagramu kako određena hrana djeluje na njezin trbuh. Kada pojede nešto što nije dio njezine FODMAP dijete, tada joj se trbuh strašno napuše i to u samo nekoliko minuta - od isklesanog postane loptast.

Svoje tijelo je isklesala bobybuildingom 2015. godine - od tada utege diže šest puta tjedno i jede obroke u kojima pazi na uravnoteženost proteina i ugljikohidrata. 

NIJE TEŠKO 9 trikova kako se brzo riješiti nadutosti i tako stanjiti struk

- Ponekad objavim post na kojem se vidi kako mi trbuh izgleda kad je nadut, i mnogi se jako iznenade - kaže Michelle.

Inače, FODMAP dijeta koje se ona pridržava, namijenjena je ljudima koji pate od sindroma iritabilnog crijeva ili imaju problema s probavom. Zabranjuje hranu poput šparoga, celera, slatkog kukuruza, mliječnih proizvoda i većine proizvoda na bazi pšenice. 

ŠTO JESTI, A ŠTO NE? Sindrom nervoznih crijeva se liječi dijetom u samo tri tjedna

- Pojela sam grčki jogurt i napuhala se za par minuta. Nadutost je trajala nekoliko sata i tada se sve vratilo u normalu. Namirnice koje me najviše nadimaju su jogurti, proteinski prašci, jabuke, kruške, lubenica, brokula, cvjetača i šparoge - kaže, a otkriva The Sun.

Pogledajte kako izgleda njezin trening:

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 16.12.2017.

    užasno šta je uradila od sebe

  • Kamičko 16.12.2017.

    Nekoliko satA? Koji je to jezik?

  • beach club 16.12.2017.

    Zapalis cigaru a ono grune cijela soba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare