To je to što me zanima!

'U kajganu treba dodati vodu! Uvijek mi ispadnu savršeno'

Postoji mnogo načina za napraviti kajganu i većina tvrdi da je baš onaj njihov najbolji. Joey Skladany, autor kuharice Basic Bitchen, uvjeren je da je baš on otkrio tajnu za savršeni okus
Vidi originalni članak

Ukoliko pokušate na internetu potražiti recept za 'savršenu kajganu' dobit ćete toliko prijedloga da će vam se učiniti kako je savršenstvo postalo jedna sasvim uobičajena stvar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gordon Ramsay, recimo, kajganu radi na maslacu i tavu stalno podiže s plamena kako bi osigurao ravnomjerno kuhanje. Jaja začini tek na kraju, a onda u njih doda i vrhnje.

Joey Skladany, autor kuharice Basic Bitchen, pak tvrdi da je on pronašao recept za kajganu koja ispadne savršeno svaki put. 

Kaže da je isprobao sve metode koje se pojavljuju na internetu i da je pronašao najjednostavniji i najbolji način. Sve što vam treba je malo vode.

Nakon što razbijete jaja u posudu, kaže, dodajte jednu čajnu žličicu vode po jajetu. Tada zagrijte tavu na srednjoj vatri i namastite ju maslacom. Kada ubacite jaja, smanjite vatru na laganu i polako kuhajte. Lagano povlačite jaja od rubova prema središtu, kako se ne bi prekuhala. Kajganu skinite s vatre kada je 90% dovršena, jer će se završiti sama na svojoj vrućini. Na kraju dodajte začine i imate savršenu kajganu, piše RealSimple.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 08.02.2021.

    4 jaja,4 žlice brašna,2dcl vode,1 dcl mlijeka

  • Bucka.Li 02.02.2021.

    2 dcl pive pomiješati sa jajima i sama se peku ..

  • vuco_1 02.02.2021.

    Bruno... dodaš malo mlijeka i to je to. Kakva Božja voda

Komentiraj...
Vidi sve komentare