To je to što me zanima!

U korak s trendom: Pravi frajer nosi prsluk, šal, traper i tregere

Ove jeseni u trendu su sakoi od tvida i traper. Traper od glave do pete s puno detalja, tregeri i masivne gležnjače pokazuju da muškarac zaista ima stila
Vidi originalni članak

Traper je vječan i s njim se nikad ne može pogriješiti. Osobito ako je riječ o tamnom traperu, savjet je svjetskih stilista. Ove jeseni nosi se i isprani ili poderani jeans, ali nikako za poslovne prilike - taj izgled ostavite za “divljanje” po koncertima. 

Za večernji izlazak odjenite se u traper od glave do pete, ali važno je kombinirati različite nijanse ovoga vječnoga plavog materijala. Traperice neka budu tamnije, a košulja malo šira, obvezno neka je podignutih rukava i zataknuta u hlače. Dodate li tome glomazne gležnjače i detalj poput tregera ili nonšalantnog šala, zajamčeno ćete biti frajer bez konkurencije. No za takav cool izgled bitni su detalji, poruka je dizajnera. 

U suprotnom ćete ostaviti dojam kao da ste upravo završili sa zidarskim radovima. Ove jeseni modne preporuke su prsluci po uzoru na Ralpha Laurena, sakoi od tvida s dvostrukim kopčanjem koji podsjećaju na jakne ideja su D&G-ja, dolčevite je izabrao Cavalli, a Marc Jacobs (i većina žena) smatra da je jako seksi kad muškarac nosi odijelo u kombinaciji s upečatljivim tenisicama.

Detalji

Kožnate jakne su svevremenske i s njima se ne može pogriješiti, poruka je dizajnera. Samo pripazite da kroj odgovara vašoj građi tijela.  Jedan od vodećih trendova za jesen-zimu 2011./’12. su vodoravne pruge. One su divno izgledale na džemperima jesenske kolekcije D&G-ja.

Burberry Prorsum predstavio je divne kapute velikih kragni i dvostrukoga kopčanja od tvida i kašmira. Kape i šeširi trendi su svake jeseni, kao i neizostavni šalovi. Cool detalj je i tanki remen viđen na reviji D&G-ja.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • LinoPugliari 14.10.2011.

    Otkrio sam nešto zanimljivo. Isprintao sam ovaj članak jer je glup, kasnije sam shvatio da nema WC papira prilikom čega sam bio prisiljen iskoristiti ovaj članak za brisanje guze. Ne samo da briše dupe odlično već i olakšava probavu! Probajte!

  • mery24 14.10.2011.

    pravi frajer kuha ,pere, cisti,radi ,uzdržava obitelj,vjeran je ,uvijek nasmijan,druželjubljiv , nježan i dobar ...sve dok se ne oženi

  • kuca99 13.10.2011.

    Salovi svakako muskarcima odlicno stoje, i moj decko nosi raznobojne salove i cesto ih mijenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare