To je to što me zanima!

U kraljevskom stilu: Raskošni pliš pravi je izbor za blagdane

Pliš se jako dobro slaže s glamuroznim zlatnim nakitom i cirkonima, iziskuje minimalni makeup, no nosite li bordo tonove kombinirajte ga s ružem boje vina
Vidi originalni članak

Nakon dužeg izbivanja s modne scene, pliš se vratio na velika vrata. Ovaj sinonim luksuza idealan je za blagdansko doba, a slavna dizajnerska imena predlažu bordo, plave i zelene nijanse. Modne kuće Burberry, Lanvin, Dolce&Gabbana i Armani inspiraciju su pronašli u 80-im godinama, a na scenu su vratili vintage stil.

Ove sezone posebnu pažnju privlače plišani sakoi koje možete nositi u svakodnevnim prilikama, koji se uz bogati nakit u trenu pretvara u večernju varijantu. Po danu ga kombinirajte s tamnim skinny trapericama i jahačkim čizmama, a navečer izaberite crne hlače i visoke potpetice. Styling možete dodatno naglasiti zlatnim nakitom i cirkonima koji se odlično slažu s plišom. 

Haljine od pliša su "it" komad godine, a Gucci predlaže glamurozne zelene nijanse i preklopni kroj. Upravo je taj tip haljine osvojio brojne zvijezde poput Kim Kardashian, Tamare Ecclestone i Natashe Poly. Haljina je samo po sebi dovoljno raskošna pa iziskuje minimalni makeup. 

Osim u ženskoj modi, pliš je prisutan i u muškoj. Modna kuća Burberry u umjerenijim varijantama predlažu plišani sako, a za one hrabrije bordo odijelo. 

Boje vina pašu uz bordo tonove, a zlatni nakit je nezaobilazan

Pliš je toliko upečatljiv sam po sebi, da ne zahtijeva "teški" makeup. Najbolje ga je kombinirati sa smokey eyesom, dok bordo tonovima pristaju ruževi u boji vina. Što se nakita tiče, uz pliš pristaju tople zlatne nijanse, a odlično se slaže s cirkonima u istoj nijansi. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Raziel CRO 20.12.2012.

    Moja žena ima ovakvu kućnu haljinu tako da sumnjam da bi se tako obukla za neki svečani događaj

  • Matilda_2 20.12.2012.

    pa mala crna plišana haljina mogla bi proć:))

  • broll 20.12.2012.

    prva izgleda ko živi mrtvac, a nisu ni ostale daleko. :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare