To je to što me zanima!

U pismo-torbicu stane sav make up za najluđu zabavu

S kopčom, ručkicom ili na preklop, svjetlucava, izvezena ili ukrašena perlicama - izbor je vaš no važno je da je torbica mala, svečana i elegantna
Vidi originalni članak

Mala, damska torbica obvezna je uz svečani, novogodišnji “look”. Velike torbe možete se slobodno odreći jer vam za ludu noć ionako na prvome mjestu trebaju biti dobro društvo, veselo raspoloženje, a od malih ženskih “pomagala” samo ruž ili sjajilo za usne. Možete odabrati moderne torbice koje se zatvaraju kopčom ili neku od metalik sjajnog materijala. Na izboru su vam i pismo-torbica na preklop, izvezena torbica u retro stilu ili ukrašena perlicama. Torbica žarke boje vašem će izgledu dati poseban pečat, no najpraktičnija će možda biti ona s ručkicom.

>> Uz klasičnu crnu haljinu teško da će se uklopiti išta drugo osim crne torbice. Osobito će seksi i svečano izgledati ako je izrađena od sjajne tkanine poput satena ili lakirane kože.
>> Odaberete li glavni modni dodatak ultražarke boje ili u tonu koji je kontrastan odjeći, svakako pripazite da pristaje obući. Neka obuća bude iste boje ili neutralne i neupadljive.
>> Uz romantičnu haljinu od satena i šifona odaberite torbicu ukrašenu perlicama. Njegujete li stil “disco dive”, vaš će izgled upotpuniti metalik torbica ili kožnata i lakirana, ali u boji.
>> Glamurozna haljina, tunika ili top s dubokim dekolteom ili otkrivenim leđima traži glamuroznu, svjetlucavu torbicu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare