To je to što me zanima!

U školu sa stilom: Pogledajte novu ELFS Love School liniju

Modni dvojac simbole i printeve iz prijašnjih kolekcija prenio je na školski pribor. U prodaji su ruksaci, kišobrani i bilježnice, a cijene se kreću od 19,80 do 625 kuna
Vidi originalni članak

Babuške i printeve ELFS-i su sa svojih modnih kolekcija preselili na školski pribor. U novoj kolekciji "ELFS Love School" predstavili su šarene ruksake, pernice, kišobrane i bilježnice za učenike. 

Nova linija nastala je iz klasičnih Love ELFS bilježnica koje su na tržištu već dvije godine. Modni dvojac Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica školsku je kolekciju podijelio na dva dijela, na onu za cure i na onu za dečke. 

Kolekcija se može kupiti ekskluzivno u prodavaonicama Narodnih novina ili na njihovom web shopu. U ponudi su osim bilježnica i ruksaci, kišobrani, pernice i pojasne torbice. Cijena bilježnice iznosi 19,80 kuna, pernice 52,50 kuna, a kišobrana 300 kuna. Za pojasnu torbicu treba izdvojiti 149 kuna, dok ruksak košta 625 kuna. 

Udžbenici, školske torbe, pernice i ruksaci – sve za školarca na Mondu!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ramzee_1 07.08.2014.

    decki iz elfsa su se previse umislili i nabijaju cijene ko da su neki poznati dizajneri...

  • wow_1 05.08.2014.

    definitivno preskupo.. u današnjpj financijskoj situaciji građana gdje ljudi nemaju za hranu, jedna biležnica košta 20 kuna ?! dajte molim vas.. nisu od zlata.

  • Bezobrazno zelene 16.07.2014.

    Lijepa i zanimljiva kolekcija iako cijenom nedostupna većini, jer dati 20 kuna za bilježnicu i 600 za ruksak nije mali izdatak......

Komentiraj...
Vidi sve komentare