To je to što me zanima!

U tjednu restorana uživajte u večeri za 100 kn na 66 lokacija

Od 3. do 12. listopada 66 restorana iz cijele Hrvatske sudjeluje u Tjednu restorana, pa za minimalnu cijenu možete uživati u predjelu, glavnom jelu, desertu i čaši vina
Vidi originalni članak

"Tjedan restorana" manifestacija je koja već 9. put zaredom oduševljava sve ljubitelje gastronomije, ali i druženja. Od 3. do 12. listopada u 66 restorana diljem Hrvatske gosti će moći uživati u vrhunskim obrocima po iznimno povoljnoj i fiksnoj cijeni od 100 kuna. Svaki jelovnik sadrži tri slijeda - predjelo, glavno jelo i desert, a u većini restorana ponuda uključuje čašu vina ili aperitiv.

U Tjedan restorana uključeni su vrhunski gastronomski objekti, a pod sloganom "Na koktel u Hotel", hotelski će barovi svakog dana od 18 h do 19.40 h nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 do 25 kuna. 

Pregled svih restorana i njihovih jelovnika uključenih u akciju, kao i rezervacije možete napraviti na službenoj stanici ovdje. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • LebronPetrovic 19.09.2014.

    Ajde biži, konobari te gledaju ko klošare kad ideš jesti za 100 kn !

  • Cvrčko 18.09.2014.

    Bili smo u Lanterni na dolcu prosle godine, ok i jos uvijek malo skupa hrana za te novce pa nikako ne opravdava punu cijenu i nije mi jasno tko izdvaja silne pare za hranu koja je industrijskog okusa...ili stvarno treba posjećivati one najskuplje restače koji imaju renomirane kuhare???

  • capo 18.09.2014.

    neka hvala. Uživam čist lijepo i u puno skromnijoj večeri na samo jednoj lokaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare