To je to što me zanima!

U utorak uz 24sata poklanjamo najdjelotvorniju emulziju za vašu kožu - neoVIDERM

Opekline pri roštiljanju, posjekotine i rane od padova zahtijevaju momentalnu njegu i zacjeljivanje, a upravo svim tim površinskim ozljedama kože neoVIDERM priskače u pomoć
Vidi originalni članak

U utorak 20. lipnja samo uz dnevne novine 24sata darujemo promotivni uzorak neoViderm - gel emulzije koja štiti cijelu obitelj. Višenamjenska emulzija koju treba imati svako kućanstvo u svojoj "kućnoj ljekarni" izvrsno je kod tretiranja opekotina od sunca, opeklina, ogrebotina, uboda insekata, bolnih ili peckajućih opeklina od meduza, te iritacije kože nakon depilacije i brijanja. 

U slučaju opeklina - bilo od sunca ili roštilja, neoVIDERM je siguran za trenutno nanošenje. Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, a koji se sastoji od betaglukana, hijaluronske kiseline i alginata, neoVIDERM će obnoviti hidrolipidnu barijeru, umiriti pečenje kože i upalne procese, dubinski hidratizirati kožu i ubrzati regeneraciju kožnog tkiva. Najbolje rješenje za opekline od sunca su emulzije. Zašto emulzije? Jer su laganih tekstura, brzo se upijaju, ne sadržavaju ulja ni sastojke koje zadržavaju toplinu na koži! Tako da najbolja krema protiv opeklina od sunca zapravo je emulzija, a mi vam donosimo najbolju!

Kada govorimo o kozmetičkim tretmanima, tu će ova gel emulzija također pripomoći. Pripreme za ljeto su u punom su jeku, a samim time i više kozmetičkih tretmana dolazi na red kako bi spremni bili za odlazak na plažu. Koža nakon depilacije, lasera i ostalih tretmana postaje osjetljiva, pogotovo ako se oštećuju folikule dlake i koža oko njih. Stoga se poslije preporučuje korištenje nježnih proizvoda bez sulfata. Odgovarajuća njega pomaže da vaša koža ostane hidratizirana, nježna, meka i glatka, a tu će svakako pripomoći neoVIDERM emulzija za kožu vraćajući normalne uvjete fiziološke obrane kože.

Važno je naglasiti da je neoVIDERM višenamjenska gel emulzija dermatološki testirana i prilagođena za najosjetljiviju kožu, te se upravo zbog toga može koristiti i na bebinoj koži.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare